29 Mart 2024 Cuma
Ana SayfaVideolarBasın ToplantılarıNef Ormantepe 299 binden başlayan fiyatlarla satışa çıktı

Nef Ormantepe 299 binden başlayan fiyatlarla satışa çıktı

Nef Çekmeköy projesinin ikinci etabı olan Nef Ormantepe'de lansman satışları başladı.

Nef ve Fiba Holding’i bir araya getiren Nef Çekmeköy projesinin ikinci etabı olan Nef Ormantepe; 27 kasım 2017 tarihinde Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur ve Fiba Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özyeğin ev sahipliğinde gerçekleştirilen basın toplantısıyla sektör temsilcilerine ve yatırımcılara tanıtılmasının ardından 299 bin TL’den başlayan fiyatlarla lansman satışlarına sunuldu.

Özyeğin Üniversitesi’nin yanında Fiba Holding’e ait olan 230 bin metrekarelik arazi üzerinde 1 milyar 200 milyon TL yatırım değeriyle hayata geçirilecek olan Nef Çekmeköy projesinin 3 etabından ikincisi olan Nef Ormantepe; 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak, bahçeli, teraslı ve balkonlu farklı tiplerde 409 konuttan meydana geliyor. Mimari tasarımı Selin Maner Architechts ve VİVA Architects tarafından yapılan projenin ilk etabı olan Nef Çamlıtepe 2 gün içinde tamamen satılınca Nef Ormantepe’nin lansmanı öne çekildi. 3 etaptan oluşan projenin 5 bin metrekarelik bir alan üzerinde ticari alanlardan meydana gelecek bir de alışveriş caddesi olacak.

Düşük yoğunluklu alçak katlı binalarla doğa dostu bir yaşam sunan projenin peyzaj mimarisi Dalokay Design Studio tarafından yapıldı. Proje geneline yayılan yürüyüş yolları, hobi bahçeleri, zen bahçesi, ağaçlar, biyolojik göletler, çim amfi, açık hava şöminesi, seyir terasları ve çok amaçlı çim alanlarla doğayla iç içe bir şehir hayatı sunulacak.

Fiba ve Nef’in birlikteliği projeye olan güveni artırdı

Projenin tanıtıldığı basın toplantısında bir konuşma yapan Erden Timur; “Proje lansmanını takip eden ilk 90 günde yüzde 77 satış başarımızı, Nef Çamlıtepe ile sürdürdük ve son zamanların satış rekorunu kırdık. Lansmanını bile gerçekleştirmediğimiz projede bu rekor bize, halkımızın ekonomiye duyduğu güvenin önemli bir göstergesi oldu. Nef ve Fiba Grubu gibi iki önemli markanın bu projede bir araya gelmesi de projeye duyulan güvenin artmasında ve bu başarıda önemli rol oynadı. Emlak piyasasını canlandırdığımız ve sektörümüze duyulan güveni bir kez daha gösterdiğimiz için ayrıca mutluluk duyuyoruz. Şimdi Çekmeköy’deki ikinci projemiz olan Nef Ormantepe’de de elimizi taşın altına koyuyoruz ve ekonomiye canlılık kazandırmak için lansmana özel fiyatlarla ve aynı şartlarla, planladığımızdan çok daha önce satışa çıkıyoruz. 3 projenin satışının tamamını, 4 yıllık bir süreçte bitirmeyi planlarken sanırım çok daha hızlı hareket edeceğiz. İstanbul’un tek eğitim vadisinin yanında hayat bulan bu projede aileler,öğrenciler ve profesyoneller hayal ettikleri yaşam alanına kavuşacaklar” dedi.

Timur, dünya standartlarında bir proje yaptıklarını dile getirerek, “Arazi dünya çapında nasıl yapılırsa öyle yaptık. Dünyada önce çevre sonra evler yapılır ancak biz de öyle değil. Bu projede öyle yaptık. Okul olan bir arazide yapıldı. Çevresi yapıldı sonra konut geliyor. Bir daha böyle bir imkana sahip olup olmayacağımızı bilmiyoruz.” diye konuştu.

Bu yıl satışlarımızı yüzde 35 artırdık

Döviz kurunun konut satışlarına etkisi hakkında soru karşısında Timur, “Döviz kurundaki artışı sonucu tüketicinin ‘bekle gör’ politikasına geçtiğini görüyoruz. Satışta daralma yaşatıyor ancak doğru projeler yapıldığında satış olabiliyor. Geçen yılın biraz üzerinde konut satışı göreceğiz. OECD ülkeleri içinde Amerika’dan sonra en çok konut satılan ülkeyiz. Bu yıl satış rakamlarımız yüzde 35 artırdık. Önümüzdeki dönemde de doğru projelerde talebin olacağını düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

Nef 2018’de 3 projeye başlayacak

Timur, 2018 hedeflerini sorulması üzerine de “Kandilli’de boğaz manzaralı 70 dönüm arazi üzerinde bir projemiz olacak. Ayrıca, Koruköy projesi olacak. Bunun yanında Bodrum’da yaz için Cennet koyunun yanında başka bir projemiz de hayata geçirilecek.” cevabını verdi.

“Projede Nef ile yaptığımız işbirliği bize güven veriyor”

Murat Özyeğin basın toplantısında yaptığı konuşmasında bu projeyi neden kendi başlarına hayata geçirmediklerini “Dünyada her şey uzmanlaşma üzerine gidiyor. Biz, neyi daha az bildiğimizi ve kimlerin konusunda uzman olduğunu çok iyi biliyoruz. Nef gibi, kendini ispatlamış bir markayla bu yolda birlikte yürümek, bize güven veriyor” şeklindeki sözleriyle açıklayarak “Bizim için projenin niteliği de en az finansal getirisi kadar önemli. Bu düşünceyle, titizlikle ve hassasiyetle yaptığımız ve birkaç yıl süren araştırmalar sonucunda, bizim için çok değerli iş ortağı olan Nef’le bu projeye imza atmaktan mutluluk duyuyoruz.” dedi.

Projede; ihtiyaçların iyi analiz edildiğini, doğru fiyatlama ve doğru marka işbirliğiyle bugünkü zorlu süreçten geçen ekonomik konjonktürde piyasalara oldukça moral veren güzel bir başarı yakaladıklarını ifade eden Murat Özyeğin; “Türkiye’de, gayrimenkul sektöründe gelecek vaat eden doğru projeyi geliştirdiğinizde, tüketicinin talebi de oldukça yüksek oluyor. Çekmeköy, hızla gelişen ve değer kazanan bir bölge, biz de projelerimizle fırsatı doğru değerlendirdik. Projenin etrafında, Özyeğin Üniversitesi ile birlikte, ilkokuldan üniversiteye birçok eğitim kurumu bulunuyor. Eğitim vadisi Çekmeköy, bu proje ile daha değerli olacak” diyerek konuşmasını tamamladı.

Nef Ormantepe projesinin konum avantajları ve Metro avantajı

Nef Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Selçuk Çelik te yaptığı konuşmada projenin Türkiye’nin en büyük eğitim alanının hemen yanında yer alacağını belirterek bölgede 9 bin 500’den fazla öğrencinin eğitim gördüğü Özyeğin Üniversitesi, İstanbul Erkek Liseliler Eğitim Vakfı, SEV Amerikan Koleji, Avusturya Lisesi, Uğur Koleji gibi ilkokuldan üniversiteye kadar çeşitli seviyedeki 167 okulun eğitim verdiğini açıkladı.

Projenin; 3. köprü, Şile Otoyolu, TEM ve Anadolu Otoyolu bağlantı yollarının tam kesişim noktasında yer aldığının altını çizen Çelik; Levent, Maslak, Ataşehir, Ümraniye gibi iş merkezlerine yeni bağlantı yolları ile 15 dakikada, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ise 10 dakikada ulaşım imkânı olduğunu; 2019’da açılacak Çekmeköy – Yenidoğan metro hattı ile de Üsküdar’a ve Marmaray aracılığı ile Avrupa Yakası’na direk erişimi sağlanacağını söyledi. Avrupa’nın en büyük şehir hastanesi olan Sancaktepe Şehir Hastanesi’nin sadece 8 km uzaklıkta bulunduğu belirten Selçuk Çelik; Buyaka, Meydan AVM, IKEA ve Viaport gibi gözde alışveriş merkezlerine 10 dakika mesafede konumlandığını söyleyerek konuşmasını tamamladı.

Çelik, bir soru üzerine ikinci etaptaki metrekare fiyatının ilk etapla aynı olduğunu belirterek, fiyatların 4 bin 250 ile 4 bin 750 TL arasında olduğu bilgisini verdi.

Nef Ormantepe’de fiyatlar, ödeme planı ve sosyal alanlar

Nef Ormantepe’de lansmana özel fiyatlar 299 bin TL’den başlıyor. Yatırımcılara ödeme alternatifleri olarak; kişiye özel ödeme planları, 36 ay vadeli şirket finansmanı veya 120 ay vadeli kredide yüzde 0.99 vadelendirme oranı ile banka kredisi imkânı sunuluyor.

Projede Nef’in patentli ürünü olan ve kullan-öde mantığına göre işleyen nitelikli sosyal donatılar bulunuyor. Bunlar arasında ailenizle veya arkadaşlarınızla birlikte film izleyebileceğiniz sinema odaları, içinde bateri ve piyano da bulunan müzik odası, playstation oynamak için özel oda, yüksek donanımlı bir fitness salonu, karaoke odası, basketbol sahası, mini futbol sahası, squash salonu, bilardo ve masa tenisi, çocuklar için oyun odası, misafirlerinizi yatılı olarak ağırlayabilmeniz için uygun fiyatlarla kiralanan misafir odaları, özel davetleriniz için uygun kiralama fiyatıyla toplantı ve parti odaları bulunuyor.

3 daire internetten 1 saatte satıldı!

“Efsane Cuma” kapsamında 24 Kasım Cuma günü internet üzerinden satışa sunulan 3 daire 1 saat içinde satılarak bir ilke imza atıldı.

Nef Ormantepe Nerede?

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI