24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaFırsat ProjeleriMoment İstanbul'da yüzde 25 kar garantisi!

Moment İstanbul’da yüzde 25 kar garantisi!

Sahip olduğu Adalar manzarası ile sakinlerine keyifli bir yaşam vadeden Moment İstanbul projesi Kartal'da yükseliyor. AC Yapı tarafından inşa edilen proje, 10 bin 157 metrekare arazi üzerinde üzerinde yayılıyor.

Moment İstanbul konutları E-5’in ve Kartal Metrosunun yakınında, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dk, Adalet Sarayı’na 2 dk. ve Kartal Sahiline 5 dakika mesafede konumlanıyor. 

İstanbul’un getiri potansiyeli en yüksek 50 konut projesinden biri olan Moment İstanbul lokasyonu itibarıyla arz ettiği yüksek yatırım değerinin yanı sıra şehrin kalbinde huzurlu bir hayatın kapılarını açıyor.

Fiyatlar 299 bin TL'den başlıyor

Yatırım değeri yaklaşık 100 milyon dolar olan projede toplam 731 adet ve 1+1’den 4+1’e kadar değişen konut tipleri 74 metrekare ile 314 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Geniş daireleri ve zengin sosyal donatıları olan Moment İstanbul’da peşin ödemelerde yüzde 25 kar getirisi ve yüzde 8 indirim fırsatının yanı sıra, peşinatsız 36 ay vade seçeneği de projenin en avantajlı fırsatlardan biri olarak dikkat çekiyor. Dingin ve keyifli bir yaşam sunan Moment İstanbul’da konutların fiyatları 299 bin TL'den başlıyor.  

Zengin sosyal alanlara sahip olan Moment İstanbul projesinde; sauna, hamam, spa, kapalı otopark, fitness, dinlenme alanları, yüzme havuzu gibi spor ve sosyal donatı alanları da bulunuyor.

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI