23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaSektörden HaberlerMoment Beştepe'de Güvenli Ofis Hayatı

Moment Beştepe’de Güvenli Ofis Hayatı

Ankara'da Beştepe semtinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin tam karşısında yükselecek olan Moment Beştepe projesi aynı zamanda Atatürk Orman Çiftliği'nin doğal güzelliğinden de yararlanıyor.

Ofis çalışanlarının ihtiyaçları ve hassasiyetleri gözetilerek hayata geçirilen Moment Beştepe projesinde yüksek standartlar hedefleniyor ve aynı zamanda ofis sahiplerinin güvenlikleri gözetiliyor.

330 ofisten oluşan Moment Beştepe projesi 10 bin 300 metrekare alan üzerinde yükseliyor.

Ofis sahibi olmak isteyenler için modern ve yaratıcı bir tasarım kurgulayan Moment Beştepe projesinde ofis dairelerinin içi tamamlanmış şekilde teslim ediliyor.
Ankara Beştepe'de yükselen Moment Beştepe projesi teknolojiyi ve konforu bir arada tutmayı hedefliyor.

Projeye Ankara'nın her yerinden ulaşım oldukça kolay ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne komşu olmasından dolayı bölgede güvenlik yüksek düzeyde sağlanıyor. Projeden Kızılay'a yaklaşık 10 dakikada ulaşabilmek mümkün. Eskişehir bağlantı yoluna ise 2 km mesafede yükseliyor.

Beştepe'de yükselen projenin üniversitelere ve hastanelere de yakınlığı bulunuyor. Nihayetinde proje oldukça merkezi bir alanda…
Projede 76 metrekareden 1600 metrekare arasında değişen 330 ofis tipi bulunuyor.
Gökhan Aksoy Mimarlık ile anlaşan Moment Aş. bu projede Ankara'ya ve Beştepe'ye değer katmayı planlıyor.

2017 yılı Aralık ayında teslim edilecek olan Moment Beştepe projesinde ofis çalışanları sportif faaliyetlerini yürütebilecek ve sosyal donatılardan da yararlanabilecek.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI