23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriLüks ve İhtişamın Sembolü SeaPearl Ataköy

Lüks ve İhtişamın Sembolü SeaPearl Ataköy

Kuzu Grup tarafından Ataköy sahilde denize sıfır konumda yapımı devam eden SeaPearl projesinin hazırlanan örnek daireleri 6 ekim perşembe günü basına tanıtıldı. 2 etap halinde yapılacak olan ve tamamı 8 rezidans bloğu ve 1 otelden meydana gelen projedeki örnek daireleri basına gezdiren Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu lüks kavramını yeniden yorumladıklarını belirtti.

SeaPearl Örnek Daire 


''Metrekaresi 7 bin dolar''

SeaPerl Ataköy projesi satışa çıktığından bu yana yatırımcısına hem dolar bazında hem de konut fiyatındaki artıştan dolayı kazandırdığını ifade eden Özen Kuzu, metrekaresi 7 bin dolardan satışa çıkan dairelerin şu an ortalama fiyatlarını 8.000 -8.500 seviyesinde olduğunu, 1. etapta 631 dairenin yüzde 45 ının satışının tamamlandığını, 2017 temmuz ayında da projenin ilk etabının teslim edileceğini söyledi. 2018 sonunda teslim edilecek olan projenin örnek dairelerin dekorasyonunu Fatih Kral Mobilya yaptı.

Lüks ve İhtişamı yaşatacak iki farklı daire tasarladıklarını ifade eden Özen Kuzu 20 katlı 4 blok üzerinde 631 daireden oluşan 1’inci etapta hazırlanan 2 örnek dairenin biri 119 metrekare büyüklüğündeki  1,5+1 olarak , diğeri de 385 metrekare büyüklüğündeki 4,5+1 planında tasarlanan konutlardan düzenlendi.Dairelerinin yüzde 40'ının satıldığı proje için 'Deniz ile aramıza bir şey sokmuyoruz' diyen Özen Kuzu, tüm odalardan direkt olarak denizin görüldüğünün altını çizerek, 'İstanbul genelinde denize sıfır tek proje: SeaPearl Ataköy' dür' dedi. 

Amerika'nın ünlü markaları ile dekore edildi

SeaPearl Ataköy projesindeki örnek dairelerde Amerika’nın en ünlü markaları arasında yer alan Caracole ve İtalya’nın öncü mobilya markası Versace koleksiyonları kullanıldı. 

''1 Sene Sonra Yüzde Elli Prim Yapacak''

SeaPearl Ataköy projesinin lansmandan bu yana, gerek döviz kurundaki artış gerekse kendi fiyat artışları ile yatırımcısına şimdiden %60 kazandırıdğını söyleyen Özen Kuzu, lansman ücretlerinin 7 bin dolar olduğunu şu an ise ücretlerin 8 bin 500 dolar olduğunu söyledi.Özen Kuzu, projenin havalimanı, tarihi yarımada, metro, Avrasya Tüneli gibi projelere konum olarak çok yakın olduğunu belirtirken ve  'Lansman toplantısında iddia ettiğim bir şey vardı: 'projede hayat başladıktan 1 sene sonra %50 prim yapacak' bu iddiamı sürdürüyorum. Bu proje hem yatırımcısına, hem alıcısına kazandıracak' diye de ekledi.

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI