23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaVideolarBasın ToplantılarıKİPTAŞ'tan Pendik'te yeni proje: Yeşilce Aydos

KİPTAŞ’tan Pendik’te yeni proje: Yeşilce Aydos

Pendik'te hayata geçirilecek olan Yeşilce Aydos projesinde lansman fiyatları 284 bin 280 TL'den başlıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı şirketlerden olan ve bugüne kadar 75 bin konutun inşaatını gerçekleştirerek hayata geçiren  İstanbul Konut İmar Plan Sanayi ve Ticaret A.Ş. (KİPTAŞ) tarafından Pendik Velibaba Mahallesi’nde yükselecek Yeşilce Aydos projesi; 20 aralık çarşamba günü KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, Genel Müdür Yardımcıları Tuncay Çolak ve Osman Sünnetçi ile Pazarlama Müdürü Fatih Borhan ev sahipliğinde gerçekleştirilen basın toplantısıyla sektör temsilcilerine ve yatırımcılara tanıtılmasının ardından lansman satışlarına sunuldu.

Soldan sağa: Tuncay Çolak, İsmet Yıldırım, Osman Sünnetçi ve Fatih Borhan

“Projede kâr gütmüyoruz”

Basın toplantısında bir konuşma yapan KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım projenin kâr amacı güdülmeden minimum fiyatlarla satışa sunulduğunu açıkladı. İsmet Yıldırım’ın konuşmasının tam metni şöyle:

“Bildiğiniz gibi İstanbul, hayata geçirilen dev projelerle dünya kenti olma yolunda hızla ilerliyor. İstanbul’un hemen her bölgesi, yapılan yeni yatırımlar ve konut projeleriyle potansiyelini her geçen gün artırıyor. Biz KİPTAŞ olarak bugüne kadar inşa ettiğimiz 75 bin konutla, kaliteli yaşamı İstanbul’un dört bir yanına yayma gayreti içinde olduk. Hayata geçirdiğimiz her projede amacımız insanlara kaliteli yaşam sunarken aynı zamanda mahalle kültürünü de yaşatmayı arzuladık. Yeşilce Aydos projemizi geliştirirken her şeyden önce modern mimarisiyle bölgeye değer kazandıran ve çevresindeki doğayla da bütünleşen bir proje olmasını hedefledik. Bu projemizde de kar amacı gütmedik. Sakin ve huzurlu bir yaşam projesi olarak hayata geçirilen Yeşilce Aydos projemizde 83 metrekare 2+1 daireler lansman dönemine özel 284bin 280 lira olarak belirlendi. Ayrıca alıcılara 36 ay 0 vade kolaylığı da sağlıyoruz. Kısa sürede dairelerin büyük kısmının sahiplerini bulacağına inanıyoruz”

Yeşilce Aydos projesinde kat planları ve sosyal alanlar

10 blok halinde tasarlanan projede büyüklükleri 83 ile 130 metrekare arasında değişen 2+1 ve 3+1 kat planlarında 331 konut inşa edilecek.

Projenin sosyal donatı alanları arasında 350 araçlık kapalı otopark, çocuklar için oyun alanları, fitness spor salonu, Türk hamamı, sauna, buhar odası, yürüyüş yolları ve 7/24 güvenlik bulunuyor.

Yeşilce Aydos’ta lansman fiyatları, ödeme planı ve projenin konumu

Projede büyüklükleri 83 ile 113 metrekare arasında değişen 2+1 dairelerin satış fiyatları 284 bin 280 TL ile 438 bin 480 TL arasında ve 130 metrekarelik 3+1 konutların satış fiyatları da dairenin şerefiyesine göre 449 bin TL ile 576 bin 800 TL arasında değişiyor.

KİPTAŞ bünyesinde vade farksız 36 ay taksit imkânı olan projede daha uzun vadeyi tercih edenler için yüzde 10 peşinle 120 aya kadar anlaşmalı bankalar üzerinden uygun vade farkıyla kredi kullanma olanağı da sunuluyor.

Proje; bölgedeki metro istasyonuna 3 dakikalık, Sabiha Gökçen Havalimanı, TEM ve E-5 otoyoluna 5 dakikalık, yüksek hızlı tren (YHT) istasyonu ile İDO iskelesine 7 dakikalık erişim mesafesinde konumlanıyor.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

1 Yorum

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI