9 Mayıs 2024 Perşembe
Ana SayfaKonut ProjeleriKentPlus Kadıköy'de fiyatlar 350 bin TL'den başlıyor

KentPlus Kadıköy’de fiyatlar 350 bin TL’den başlıyor

KentPlus Ataşehir, Mimarsinan, Kartal, Centrium, Newport, Brandium Ataşehir ve Pleon Sportivo gibi projelere imza atan Emay İnşaat tarafından yükselen KentPlus Kadıköy,  İstanbul’un en eski ve en canlı merkezlerinden biri olan Kadıköy’de inşa ediliyor.
 
Her biri, zemin + 24 katlı 3 bloktan oluşan projede 1337 daire bulunuyor.  KentPlus Kadıköy’de tüm blokların yerleşimleri birbirlerini engellemeyecek şekilde dizayn edildi.
 
KentPlus Kadıköy nerede?
 
Bağdat Caddesi’ne, metroya, Söğütlüçeşme ve Fikirtepe metrobüs duraklarına, Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’na yakınlığıyla dikkat çeken KentPlus Kadıköy, İstanbul’un her yerine kolay ulaşım imkânı sağlıyor.
 
KentPlus Kadıköy’de proje alanının 16 bin metrekaresi peyzaj ve yeşil alanlar için ayrılıyor. Meydan konseptli çarşı üzerinde yer alan bir podyum üzerinde yükselen projenin giriş çıkışlarında yoğunluk yaşanmaması için otopark ve site girişleri çarşı ile farklı alanlarda konumlandı.

Gökyüzü manzarası
 
KentPlus Kadıköy projesinde; açık ve kapalı otopark, açık yüzme havuzları, açık ve kapalı çocuk oyun alanları, koşu / yürüyüş parkuru, spor Tesisi, meydan konseptli çarşı,  vale, kuru temizleme, dekorasyon danışmanlığı gibi hizmetler bulunuyor.
 
KentPlus Kadıköy, geniş peyzaj alanına ek olarak kat bahçeleriyle de yeşil dokuyu barındırıyor. Ferah cephesi, bahçe ve gökyüzü manzarasıyla keyifli saatlere ev sahipliği yapacak kat bahçeleri KentPlus Kadıköy sakinlerini bekliyor.
 
KentPlus Kadıköy’de fiyatlar

1+0 daireler 350 bin TL’den
1+1 daireler 524 bin TL’den
2+1 dairelerin satışı tamamlandı.
3+1 daireler 1 milyon 232 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışta.

KentPlus Kadıköy projesinde ödeme planları kapsamında 60 aya kadar vade farksız taksitlendirme yapılabiliyor. Projede daire teslimlerinin ise Aralık 2016'da yapılması planlanıyor. 

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

Özlem ATİLA / Emlakdream.com

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI