23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriKartal'ın beklenen projesi DKY Ada satışa sunuldu

Kartal’ın beklenen projesi DKY Ada satışa sunuldu

DKY İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da 19 bin metrekarelik arsa üzerinde 600 milyon TL yatırım bedeliyle projelendirilen DKY Ada projesinde; 29 eylül cuma günü düzenlenen basın toplantısıyla sektör temsilcilerine ve yatırımcılara tanıtılmasının ardından 395.000 Lira'dan başlayan fiyatlarla lansman satışları başladı.
4 blokta toplam 792 konut, 4 ticari alan ve1 kreşten meydana gelen projede; büyüklükleri 94 – 211 M2 arasında değişen 2+1’den 4+1’e kadar balkonlu ve yeni nesil ev konseptiyle +1,5 olarak planlanan 2+1,5 ve 3+1,5 olmak üzere farklı tasarımlarda konutlar yer alıyor. 

DKY Ada'nın tanıtıldığı basın toplantısına evsahipliği yapan DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya; bugüne kadar geliştirdikleri projelerle hem binlerce aileyi ev sahibi yaptıklarını hem de projelerin bulunduğu bölgelerin çehresini değiştirerek, birer yaşam merkezi haline getirdiklerinin altını çizerek DKY Ada ile birlikte Kartal'ın en büyük kentsel dönüşüm projesine başladıklarını belirtti. Sözlerine; " “DKY ADA projemiz, adını sahip olduğu muhteşem adalar manzarası, adaların ruhunu yansıtan ve huzurunu hissettiren yaşam konseptinden alıyor. Yeni nesil buçuklu dairelerin yer aldığı ‘DKY ADA’ geniş ve kullanışlı daireleri, peyzajıyla farklılaşan yeşil alanları, zengin sosyal ve sportif olanakları, çocuklara özel aktivite alanlarıyla aileler için tasarladığımız özel bir proje. 792 konutun, 4 adet ticari alanın ve 1 kreşin yer aldığı DKY ADA projemiz, fitness ve SPA merkezi, spor alanları, yürüyüş parkuru, açık ve kapalı yüzme havuzu ve aktivite alanlarıyla yaşam kalitesini arttıracak ve Kartal’a değer katacak.” şeklinde devam eden Ali Dumankaya ön talep toplama sürecinde projeye 4 bin adet bilgi talebi geldiğini açıklayarak  “DKY ADA, bölgeye katacağı değer ve şehrin merkezinde sunduğu premium yaşam standardı ile Kartal’ın ikonik projelerinden biri olacak. Lansman öncesinde 4 bin adet talep topladığımız projemiz, Kadıköy-Tuzla E-5 hattı, Kadıköy – Kartal – Tavşantepe Metro Hattı ve Marmaray gibi toplu taşıma araçlarına rahatlıkla ulaşabileceğiniz bir lokasyon olarak ön plana çıkıyor. ‘DKY ADA’ sosyal imkânları dışında,yakın çevresindeki  üniversiteler, hastaneler ve alışveriş merkezlerinin yakınlığı ile burada yaşayacak sakinlerine İstanbul’un merkezinde yaşamanın ayrıcalığını hissettirecek.” diyerek sözlerini tamamladı.

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya proje hakkında şunları söyledi:

"Biz kendi ödeme sistemimiz içerisinde müşteriye soruyoruz ve dinliyoruz. Müşterinin durumuna göre bir terzi modeliyle özel ödeme planı çıkarıyoruz. Bunun için bir yazılım geliştirdik. Ekopratik sistemiyle kişiye özel ödeme koşullarını kolaylaştırdık.

Fiyatlarımızda 2+1 daireler 395 bin liradan başlıyor. İmkan varsa ödemeyi teşvik eden bir sistem. Müşteri gelecek, sistemi görecek, rakamı görecek ona gire bir ödeme planı oluşturacağız. 120 aya kadar vadelendirme yapabiliyoruz.

Projenin yatırım değeri 600 milyon lira… Bankalardan daha uygun vade sistemi yapıyoruz. Biz Türkiye ekonomisinin ileri zamanda büyüyeceğine inanıyoruz. Önümüzdeki dönemde faizler geriye doğru gidecek."

DKY İnşaat'tan yeni ödeme sistemi: Ekopratik

DKY Ada projesiyle birlikte DKY İnşaat ta yeni bir ödeme sistemini devreye alıyor. Şirket bünyesinde kişiye özel olarak hazırlanan Ekopratik Ödeme Sistemiyle projeden yatırım yapanlar peşinatları, ara ödemeleri, vadelerini, taksitlerini kendileri belirliyorlar. Satış fiyatlarının 395 bin TL'den başladığı projede ekopratik sistemiyle birlikte 120 aya kadar vade imkânı bulunuyor.
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI