24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaKonut ProjeleriKartal’a Yeni Proje : ArmaMenta

Kartal’a Yeni Proje : ArmaMenta

Merkezi Konya’da bulunan Okkalar İnşaat , Kartal Soğanlık’ta Aydos Ormanına komşu bir konumda olan 5 dönüm arsa üzerinde , 2+1 ve 3+1 konut seçeneklerinden oluşan 158 konutluk ArmaMenta projesine başlıyor. Proje, Kartal’dan TEM’e ve Sancaktepe’ye devam eden bağlantı yolu üzerinde , Kartal metrosuna yaklaşık 900 metrelik mesafede konumlanıyor. ArmaMenta projesinin yapılacağı yer , hastanelere , Anadolu Adliye Sarayı’na , TEM Otoyoluna , Sabiha Gökçen Havalimanına , alışveriş merkezlerine , bazı özel üniversitelere ulaşımın kolay sağlandığı bir lokasyonda bulunuyor.

Botanik bahçe ve balkonlarda organik ürün yetiştirme alanlarının da yapılmasının planlandığı projede açık yüzme havuzu , sauna , buhar odası, hamam , fitness salonu , kapalı ve açık çocuk oyun alanları , servis bekleme alanı , 7/24 güvenlik , bahçe bakımı , kış bahçesi, pergoleler, kapalı otopark , açık misafir otopark alanı da yer alacak.
 
Okkalar İnşaat , ArmaMenta’dan sonra , Maltepe ve Bağdat Caddesi’nde de 2 yeni projeye daha başlayacak.

PROJE BİLGİ FORMU

Gökhan Bahadır
Gökhan Bahadır
1980 Bursa'nın İnegöl ilçesinde doğdu. İlkokul, ortaöretim ve lise hayatını İnegöl'de tamamladıktan sonra üniversiteyi Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde okudu. 2011 yılından bu yana Emlakdream.com'da gece editörü olarak görev almaktadır.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI