23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriKarlı yatırımın adresi: Elysium Art Şişli

Karlı yatırımın adresi: Elysium Art Şişli

İstanul'un en merkezi noktalarından Şişli Bomonti'de yükselen Elysium Art Şişli projesi, 26 katlı bir blok şeklinde projelendirildi. Ofton İnşaat imzası ile yükselen projedeki dairelerin tamamı 1+1 olarak dizayn edildi.

İstanbul Avrupa Yakası'nın en merkezi lokasyonlarından Şişli yatırım amacı ile ev sahibi olma isteyenlerin de tercihleri arasında yer alıyor. Proje başta Taksim olmak üzere merkezi noktalara yakınlığı ile yabancı yatırımcılar tarafından da ilgi görüyor. Ofton İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü Suzan Arar yaptığı bir röportajda, projedeki yabancı yatırımcı oranın yüzde 50 civarından olduğunu açıkladı. 

Elysium Art Şişli nerede?

Bomonti Bira Fabrikası’nın hemen yanı başında inşa edilen Elysium Art Şişli, Şişli, Bomonti ve Kağıthane tünellerinin kesişim noktasında konumlanıyor. Proje alışveriş merkezleri, toplu ulaşım araçları ve hastanelere yakınlığı ile fark yaratıyor. 

Elysium Art Şişli'de fiyatlar

Merkezi konum avantajı ile yüksek prim vadeden Elysium Art Şişli'de fiyatlar 750 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projedeki dairelerin tamamı 1+1 şeklinde dizayn edilirken, bu daireler istenirse 2+1 ya da 3+1 şekline dönüştürülebiliyor. Modüler mimari tekniği ile oda sayılarının farklılık gösterebileceği dairelerin büyüklükleri  67,92 ile 74,87 metrekare arasında değişiyor. 

Deniz manzarası ve şehir manzarası bir arada 

Şişli Bomonti'de yükselen Elysium Art şili projesi, şehir manzarası kadar deniz manzarasına da hakim. 10. katından itibaren gittikçe genişleyen boğaz manzarasına sahip projenin Güney cephesi ise tarihi yarımadaya bakıyor. Elysium Art Şişli'de daire teslimlerinin ise Eylül 2016'da yapılması planlanıyor. 

Karlı yatırım 

Merkezi lokasyon avantajı ve sahip olduğu lüks detaylar ile projenin kendisini kısa sürede amorti etmesi ve  bekleniyor. Otel odası yerine kiralık suitlerde kalmayın tercih eden turist sayısının artması da projenin yüksek kira getirisi sağlayacağı anlamına geliyor. 

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

Özlem ATİLA / Emlakdream.com
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI