24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaKonut Projeleriİzmir Cadde Bostan Bornova Projesi

İzmir Cadde Bostan Bornova Projesi

İzmir Cadde Bostan Bornova projesi Avcılar İnşaatın Bornova’ya kazandıracağı taze bir proje. Cadde Bostan Bornova Projesi ile birlikte seçkin bir yaşam hedefleniyor. Proje 6032 metrekarelik bir arsa üzerine konumlandırılmış. Projede 25 bin metrekarelik bir inşaat alanı bulunuyor. 2 blok halinde yapılan konut projesinde birbirinden bağımsız hareket eden 203 daire yer alıyor. Proje dahilinde yer alan konutlara baktığımız da 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler 3 tip şekilde sunuluyor.

Cadde Bostan Bornova Projesi’nde kat planları, teslim tarihi, örnek daire ve sosyal alanlar

Dairede kat planlarına baktığımız da 2+1 daireler 61 metrekareden, 3+1’ler 95-115 metrekareden, 4+1 daireler ise 172 metrekareden meydana geliyor. Proje içerisinde dikkatleri çeken alanlardan birisi sosyal tesisler bu alanlardan konut sakinleri istifade edebiliyor. Tesislere baktığımız da ise SPA, mini bar, masa tenisi, sauna, kapalı yüzme havuzu, bilardo salonu, cep sineması ve spor karşılaşmalarının izlenebileceği odalar. Proje de konutların teslim tarihi Haziran 2019.

Cadde Bostan Bornova yatırım noktasında da önemli bir proje. Tamamlandığında yatırımcısına % 20’nin de üzerinde bir prim sağlanıyor. Kiraya vermek istediğiniz de 750 TL ile 1.500 TL arasında bir rakamın olması söz konusu.

 

Cadde Bostan Bornova Projesi’nde daire fiyatları ve satış seçenekleri

Satışlarda % 35 peşinat 0,79 oranında banka kredisi kullanılabilecek. 120 Aya kadar taksit imkânı. Bunun yanı sıra % 50 peşinat ve 60 ay ile sıfır faiz ödemesi.

Peşin Fiyatla En düşük konut fiyatı: 299 bin TL.

Liste Fiyatıyla En düşük konut fiyatı: 374 bin TL.

Cadde Bostan Bornova Nerede?

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI