24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaProjelerİş GYO'dan Tuzla'ya konut projesi

İş GYO’dan Tuzla’ya konut projesi

KAP'a yapılan açıklamaya göre İş GYO 2018 yılı içinde biri Kadıköy'de otel diğeri de Tuzla'da konut olmak üzere 2 projeye başlayacağını bildirdi.

İş GYO bu sene 2 yeni projeye başlamaya hazırlanıyor. Şirket Kadıköy’de 9043 metrekarelik arsa alanı üzerinde arsasıyla birlikte 135 – 140 milyon TL yatırım değeriyle bir otel projesi geliştirecek. Otelin yanısıra Tuzla’da 62 bin 655 metrekarelik bir arsa alanı üzerinde yaklaşık 700 milyon TL yatırım değerine sahip bir konut projesine de başlanacak.

İş GYO’dan KAP’a açıklama yapıldı

Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yazılı bir açıklama gönderen İş GYO; 2018 yılında başlamayı planladıkları 2 yeni projelerini şu ifadelerle duyurdu:

“Şirketimizin İstanbul İli, Tuzla İlçesinde yer alan 62 bin 655 metrekare yüzölçümlü arsa üzerinde geliştirmeyi planladığı Tuzla Konut Projesinin arsa dahil tahmini geliştirme maliyetinin yaklaşık 680 – 700 milyon TL, İstanbul İli, Kadıköy İlçesinde yer alan 9043 metrekare yüzölçümlü arsa üzerinde geliştirilmesi planlanan ve Şirketimizin yüzde 45 ortaklığının olduğu Kadıköy Otel Projesinde ise payımıza düşen arsa dahil tahmini geliştirme maliyetinin 135 -140 milyon TL olması beklenmektedir. Her iki projeye ilişkin inşaat ihalesi henüz yapılmamış olup, ihaleler sonrasında kesinleşecek maliyetler ayrıca paylaşılacaktır.”

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI