23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaSektörden HaberlerGayrimenkul Sektörü CNR Expo'da Buluşuyor

Gayrimenkul Sektörü CNR Expo’da Buluşuyor

Hükümetin attığı adımlar, faizlerin indirilmesi ve birçok kampanya ile hareketlenen gayrimenkul sektörü 'Emlak 2016 – 4.Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı'nda' uluslararasına projelerimizi tanıtacak. “Emlak 2016 – 4.Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı” kapsamında düzenlenen “CNR İstanbul Gayrimenkul Zirvesi” 7-20 Kasım'da düzenlenecek.

CNR Holding Genel Koordinatörü Cem Şenel, CNR İstanbul Gayrimenkul Zirvesi ile görüşlerini aktardı. Cem Şenel, Orta Doğulu yatırımcıların Türkiye'ye yatırım yapma eğiliminde olduğunu ifade ederek, projeleri bu fuar ile yatırımcılara anlatma fırsatı bulacaklarını belirtti. 'Projelerimizi, Orta Doğu, Avrupa, Afrika ve diğer Asya ülkelerinden gelecek yatırımcılara tanıtarak, sektörün ihracatına ivme kazandırmayı amaçlıyoruz' diyen Cem Şenel, fuara Katar, İran, Suudi Arabistan’dan sektörün önde gelen firmalarının üst düzey yöneticilerini beklediklerini dile getirdi. 

Emlak sektörünün son zamanlarda bir ivme kazandığını kaydeden Cem Şenel, 'özellikle İstanbul'da öne çıkan; 3.köprü, 3.havalimanı, Avrasya Tüneli, Kanal İstanbul ve İstanbul Finans Merkezi gibi projeler bölgemizde ulusal ve uluslararası yatırımcıların da dikkatini çekti' dedi. 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI