22 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriEstonşehir Koru projesi

Estonşehir Koru projesi

Eston İnşaat Yatırım tarafından Bahçeşehir'de hayata geçirilen Estonşehir Koru projesinde konutlar yüzde 5 peşin gerisi teslimatta seçeneğiyle satışa sunuldu. 

Eston İnşaat Yatırım tarafından Bahçeşehir’de hayata geçirilen Estonşehir Koru projesinde konutlar yüzde 5 peşin, gerisi teslimatta seçeneğiyle satışa sunuldu.

Bahçeşehir’de 44 bin metrekarelik arsa üzerine kurulacak Estonşehir Koru projesi ağırlıklı olarak villa, katlı villa, 5 katlı koru konakları ve 7-8 katlı koru evleriyle bin 90 konut ve 31 ticari birimden oluşuyor.

 

Estonşehir Koru projesinde konutlar ve satış imkanları

2019’un ikinci yarısında tamamlanması planlanan proje büyüklükleri 126 metrekareden başlayan 2+1’den 5+1’e kadar değişen konut tiplerinden oluşuyor.

Estonşehir Koru projesinin tamamlandığında 1.6 milyon metrekare arazisiyle Avrupa’nın en geniş alana yayılan gayrimenkul projelerinden biri olması bekleniyor.

Proje, 3. Havalimanı, Kuzey Marmara Otoyolu ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nü şehre bağlayan yollara kolay ulaşım, metro hattı ve hızlı trene yakın konumda bulunuyor.

Ayrıca, Bilfen Koleji, Doğa Koleji, FMV Işık Okulları, Bahçeşehir Koleji, MEF Okulları, Alkev ve İstanbul Community School da projeye yakın mesafede yer alıyor.

Kişiye özel ödeme imkanı sağlanan projede “yüzde 5 peşinat teslimde ödemeye başla” kampanyası da bulunuyor.

Projenin sosyal donatıları

Projede, kapalı-açık yüzme havuzları ve sağlık merkezi, yürüyüş yolları, açık
meditasyon alanları, mini futbol ve basketbol sahaları, bisiklet ve koşu yolları, çocuklar için aktivite alanları, tırmanma duvarları, bisiklet yolları, kaykay ve roller blade parkı, evcil hayvan parkları, açık hava barbekü alanları, amfi tiyatro ve gösteri alanları, restoranlar, kafeler, süpermarket, fırın, eczane, kuaför, 3 bin metrekarelik spor, sağlık ve güzellik merkezi de bulunuyor.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI