24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaSektörden HaberlerEmlak Konut'tan İlk 4 Ay İtibariyle 1 Milyarlık Satış

Emlak Konut’tan İlk 4 Ay İtibariyle 1 Milyarlık Satış

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 13 Mayıs tarihli Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamaya göre; 1 Ocak-30 Nisan 2016 tarihleri itibariyle, toplamda 1 milyar 30 milyon 161 bin 50,53 TL (KDV Hariç) değerinde, 1.586 adet bağımsız bölümün satışı (ön satışlar dahil) gerçekleştirildi. Bu satışların toplamda 90 milyon 334 bin 20,00 TL (KDV Hariç) değerindeki142 adeti, yabancı ülke vatandaşlarına gerçekleştirildi.

Nisan ayı içerisinde satışı (ön satışlar dahil) gerçekleşen bağımsız bölüm sayısı 411 adet. Bu bağımsız bölümlerin KDV hariç peşin satış değeri ise toplam 317 milyon 597 bin 947,66 TL. 2016 yılında, Nisan ayı itibarı ile, toplamda satışa esas brüt 207 bin 581,19 m2 büyüklüğe ulaşan bağımsız bölümlerin satışı gerçekleştirildi.

Ayrıca şu bilgilere yer verildi; 
"Yıllık ve aylık satış dağılım tablolarında belirtilen satış rakamlarının belirlenme süreci, alıcının noter huzurunda sözleşmelerini imzalaması, peşinat tutarının yatırılması ve sözleşmelerin Şirketimiz tarafından onaylanması ile tamamlanmaktadır. Bu işlemlerin tamamlanması zaman alabilmektedir. Bu nedenle bir önceki ay veya aylarda açıklanan satış rakamlarının artması söz konusu olabilmektedir. Satışlara ilaveler olabileceği gibi alıcıların cayma haklarını kullanmaları ve iptallerden kaynaklanan azalmalar da söz konusu olabilir. Paylaşımlarda Yüklenicilere kalan bağımsız bölümler de satış rakamlarına yansıtılmıştır. Opsiyonlar satış adetlerinde dikkate alınmamaktadır."

Yıllık Yabancı Ülke Vatandaşlarına Satışlar


YILLIK VE AYLIK SATIŞ DAĞILIM TABLOSUNU İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI