Emlak Konut GYO, İstanbul’un denize açılan penceresi Kartal’da hayata geçirdiği Kuzey Adalar Projesi’nin yeni etabını tanıttı.
Toplantıda konuşan Emlak Konut GYO Genel Müdürü Yasir Yılmaz, açıklamalarının bir bölümünde Emlak Konut ve Emlak Katılım iş birliğiyle geliştirilen Yeni Yuvam Modeli’nin vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördüğünü belirterek, “Emlak Konut olarak sadece projeler üretmiyor, aynı zamanda konut finansmanında yenilikçi çözümler sunuyoruz. Sayın Bakanımız Murat Kurum’un vizyonu doğrultusunda vatandaşlarımızın güvenli konutlara erişimini kolaylaştırmak amacıyla yeni finansman modelleri geliştirmeye devam ediyoruz.” dedi.
Bu kapsamda uygulanan Yeni Yuvam Modeli’nin, tasarruf finansmanı esasına dayalı, faizsiz, peşinatsız ve ara ödemesiz bir sistem sunduğunu vurgulayan Yılmaz, “Bu modelle vatandaşlarımız, 60 aya varan vade seçeneğiyle tamamen anapara üzerinden taksitlendirilen, öngörülebilir ve sabit bir ödeme planına sahip oluyor. Tasarrufa dayalı bu sistem hem finansal istikrarı destekliyor hem de konut sahibi olmayı erişilebilir hale getiriyor” şeklinde konuştu.
EMLAK KONUT’TAN İSTANBUL’A 30 MİLYAR TL’LİK YENİ PROJE: KUZEY ADALAR!



