24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaSektörden HaberlerEminevim, 86’ıncı şubesini Karşıyaka’da açtı

Eminevim, 86’ıncı şubesini Karşıyaka’da açtı

Müşterilerine ‘Elbirliği Sistemi’  ile faizsiz ev ve otomobil sahibi olma imkânı sunan Eminevim, Türkiye’de seksen altıncı, İzmir’de ise dördüncü şubesinin açılışını Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Merve Üstün Berber, Eminevim Türkiye Satış ve Operasyon Müdürü Faruk Saha, Eminevim Ege Bölge Müdürü Zafer Sönmez’in katılımlarıyla gerçekleştirdi.
Karşıyaka şubesinin hizmete girmesinden dolayı mutlu olduklarını söyleyen Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Merve Üstün Berber, “Türkiye’de 86’ıncı, İzmir’de ise 4’üncü şubeyi açtık. Şube sayımızı daha da arttıracağız. ilk etapta 130 şubeye ulaşmayı hedefliyoruz, daha sonra bu adedi de arttırmayı planlıyoruz. Müşterilerimiz de artıyor, bu da bizim başarımızı ortaya koyuyor. Bizim Elbirliği Sistemimiz var. Bu sistemin kurumsal olarak Türkiye'ye ve dünyaya yayılmasını amaçlıyoruz. ‘Bir elin nesi var, iki elin sesi var' anlayışı ile insanlar arasında dayanışma ve yardımlaşmanın kurumsallaşmasından yanayız’  dedi.
İzmir’de faaliyete giren 4’üncü şubelerinin, İzmir halkına hayırlı olmasını dileyen Eminevim’in Satış ve Operasyonlardan sorumlu Müdürü Faruk Saha, ‘Türkiye’nin her yerine ulaştık. Ankara’dan, Bursa’ya, İstanbul’a kadar her yerde irtibat bürolarımız ve şubelerimiz bulunuyor. Hedefimiz 2016 yılı itibariyle şube sayımızı 130’lu rakamlara çıkarmak ve yılsonu itibariyle de bu hedefimizi daha da büyütmek’ dedi.

Sistem, temelini Anadolu’daki yardımlaşma ve dayanışma kültüründen alıyor
Elbirliği Sistemi’nin Anadolu’daki insanların kendi çevrelerinde birbirleri arasında oluşturdukları yardımlaşma ve dayanışma üzerine kurulan imece sisteminden doğduğunu ve bu sistemle birlikte insanların ev ve araba hayallerini gerçekleştirdiklerini söyleyen Faruk Saha, “Sistemin temeli 1991 yılında Ümraniye’de atılmıştır. 1991 yılında otomobil alımlarının güç olmasıyla kurulmuş olan şirketimiz  2005 yılında ev alımlarının da aynı güçbirliği sistemine dahil olmasıyla Eminevim kurulmuş oldu. Özellikle baktığımızda ev sahibi olmayan hatta ev alma hayalini bile kuramayan bir müşteri kapasitemizin yaklaşık kırk binini ev sahibi yaptık. İnsanların birbirlerine yardım ederek, faiz ödemelerine gerek kalmadan ve alacakları eve vade farkından doğacak fazla para ödemeleri zorunda kalmadan daha uygun fiyatlara sahip olmalarını sağlıyoruz. Çeyrek asırdır hizmet verdiğimiz müşterilerimizle daha da uzun yıllar bu birlikteliğimizi  devam ettireceğiz. İstanbul Ümraniye’de temelleri atılan Eminevim’ in İzmir’de dördüncü şubesini açmakta bizim için ayrı bir gurur. Bir diğer gururda Ege bölgesinde 9 bin aktif üyemizin oluşu. Bu üyelerimizden 2748 ev, 2626’sı araçlarını teslim aldı. İzmir’de ise 4 bin aktif üyemiz bulunmakta ve bugüne kadar 1686 ev ve 1647’si araç olmak üzere hayallerine kavuşan üye sayımız toplam 3333 oldu” şeklinde konuştu.

Eminevim şubelerini Türkiye’nin her yerinde hatta her mahalle ve sokağında açmak istiyoruz
İzmir’de dördüncü şubelerini açmalarının haklı gururunu yaşadıklarını söyleyen Eminevim Ege Bölgesi’nden sorumlu Bölge Müdürü Zafer Sönmez, ‘Ege’de 8 olan şube sayımız Karşıyaka şubemizle beraber 9’a çıktı. Elbirliği Sistemi ile kişilerin vade farkı veya faize girmeden, Anadolu’da bir yardımlaşma kültürü olan imece sistemini kurumsal temellere oturtmaktır. 25 yıldır tüm Türkiye çapında insanların temel ihtiyacı olan otomobil ve konut sahibi olmalarına yardımcı oluyoruz. Hedefimiz şu anda 90 binin üzerinde olan müşteri sayımızı daha da büyütmektir. Ayrıca sadece şubelerimizle değil şu anda hayat geçirdiğimiz mobil şubelerimizle de ulaşmadığımız insan kalmayacak. Mobil şubelerimiz ile birlikte her mahallede, her köyde hatta her sokakta bile Eminevim şubesi olacak.’ dedi.
 
Emin Şirketler Grubu hakkında
Grup, kurulduğu 1991’den bugüne; Türkiye’de belirli sektörlerde gösterdiği ticari faaliyetleriyle birlikte müşterilerinin otomobil ve ev sahibi olmalarını kolaylaştıran sistemsel ilkleri başarmıştır. Kurduğu sistem ile 80 binden fazla müşterisinin en kolay şekilde otomobil ve ev sahibi olmalarını sağlamıştır. Otomotiv ile başladığı ticari faaliyetine ilerleyen dönemlerde bünyesine Eminevim, Emin Enerji, Emin Tarım ve Hayvancılık, Emin İnşaat’ı da katarak büyümeye devam etmektedir.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI