28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaVideolarBasın ToplantılarıEbruli Ispartakule'de 0 faizli satışlar başladı

Ebruli Ispartakule’de 0 faizli satışlar başladı

Emlak Konut GYO güvencesiyle Sıtar İnşaat, Aslan Yapı ve Torkam İnşaat ortaklığında inşa edilen Ebruli Ispartakule projesinde, “84 ay vade 0 faiz” kampanyasıyla satışlar başladı.

Çırağan Sarayı’nda basın lansmanı yapılan Ispartakule’nin yeni projesi Ebruli Ispartakule, sağladığı yüksek prim avantajıyla konut alıcılarına avantajlı bir yatırım fırsatı sunuyor.

Ebruli Ispartakule, lansman dönemine özel avantajlı fiyatların yanı sıra Emlak Konut GYO’nun yeni kampanyası dahilinde konut alıcılarına yüzde 10 peşin, 84 ay 0 faizle taksitlendirme imkanı sunuluyor.

Yaklaşık 600 milyon liralık yatırım

Projede dairelerin metrekare başlangıç fiyatı ise 3 bin 500 TL olarak belirlendi.

Ebruli Ispartakule, 41 bin 168 metrekare arsa alanı üzerinde 600 milyon TL’lik yatırım bedeliyle inşa ediliyor. Proje, 4 katlı konaklar ve 28 katlı bloklardan oluşuyor.

Proje, 2+1, 3+1 ve 4+1 tipinde 724 daire ve 52 cadde mağazasından meydana geliyor. Tamamı geniş ve ferah dairelerden oluşan Ebruli Ispartakule’de 114 metrekareden başlayan 2+1, 162 metrekareden başlayan 3+1 ve 192 metrekareden başlayan 4+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Enerji ve su tasarrufu sağlayacak

Yaklaşık yüzde 65’i peyzaja ayrılan ve geniş yeşil alanlarıyla konut alıcılarına ferah yaşam alanları sunan Ebruli Ispartakule, estetik mimarisiyle de dikkat çekiyor. Ebruli Ispartakule, enerji ve su tasarrufu özellikleriyle de site sakinlerine katkı sağlayacak.

Projede ortak alanların aydınlatılmasında yenilenebilir enerji kullanımı devreye girerken otoparklarda da elektrikli şarj üniteleri yer alacak. Ebruli Ispartakule’de ayrıca, lavabo ve banyo suları gri su arıtma havuzunda arıtılarak peyzaj ve bahçe sulamasında değerlendirilecek.

“Oldukça elverişli bir konumda yükseliyor”

Lansman toplantısında konuşan Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, gelişim akslarında yeni projeler ürettiklerini söyledi.

Bu akslardan birinin de İstanbul’un yükselen değeri, planlı alt yapısı, kentsel hizmetleriyle ön plana çıkan Ispartakule olduğunu anlatan Kurum, “Projemiz, yükseleceği bölge itibariyle ayrı bir öneme sahip. Atatürk Havalimanı’na, 3. Havalimanı’na, Kuzey Marmara bağlantı yoluyla Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne 15-20 dakika ve yürüme mesafesindeki metroyla İstanbul’un her lokasyonuna kolaylıkla bağlanabileceğiniz bir yerde. Projede, yüzde 22’sine denk gelen 132 milyon TL Emlak Konut şirket payı olacak.” dedi.

Kurum, projenin 47 bin 168 metrekare üzerinde gerçekleştirileceğini aktararak, “Projemizde evlerin cadde mağazalarıyla çevrili olduğu bir meydan, ağaçların ve süs havuzlarının bulunduğu 6 bin metrekarelik park ve özellikle araç trafiğine kapalı alanlarda çocuklarımızın ve gençlerimizin keyifle zaman geçireceği sosyal alanlar mevcuttur.” diye konuştu.

“Katma değeri yüksek bir proje”

Sıtar İnşaat İcra Kurulu Başkanı Müslim Güzel de İstanbul’un gelişen yüzü olarak nitelendirilen TEM Otoyoluna 2 kilometre mesafede olması ve metronun da bölgeye gelmesiyle ulaşılabilirliği kolay, katma değeri yüksek bir projeye imza attıklarını söyledi.

Uzun süren bir projelendirme aşamasının ardından, bölgede yepyeni bir konsept oluşturmak için büyük emek harcadıklarını dile getiren Güzel, şöyle devam etti:

“Ebruli Ispartakule projemiz tamamlandığında sakinlerinin günlük ihtiyaç ve konforu için her türlü imkanı sunan, ulaşılabilirliği kolay, merkezi, içerik ve donanım anlamında güvenli bir proje olacak. 4 katlı konaklar ile 28 katlı blokların yer aldığı projemiz, İstanbul’un en önemli ulaşım güzergahı olan Tem Otoyolu’na 2 kilometrelik ve yapılacak olan metroya yürüme mesafede yer alıyor. Biz de Lansman dönemine özel dairelerin metrekare başlangıç fiyatını 3.500 TL olarak belirledik ve Emlak Konut GYO’nun yeni kampanyası dahilinde yüzde 10 peşin, 84 ay 0 faizle konut alıcılarına sunuyoruz.”

“Projeyi 150 kişilik ekip hazırladı”

Projenin mimarlığını üstlenen Uğur Özgüven ise bölgedeki en iddialı projelerden birini yaptıklarını belirtti.

Projenin konumunun çok iyi olduğunu aktaran Özgüven, “Arkeoparka yakın bir konumda. Park ve meydan 50 bin metrekarelik bir çalışma alanı var. Alanın yüzde 85’i açık alanlar, meydanlar ve peyzajlar. Sosyal tesislerimiz var. 42 bin metrekarelik arsa, 185 bin metrekarelik de inşaat alanı var. Projeyi 150 kişiyle hazırladık.” ifadelerini kullandı.

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI