29 Mart 2024 Cuma
Ana SayfaKonut ProjeleriDoğaya açılan pencere: Aydos Land

Doğaya açılan pencere: Aydos Land

Daha önce Diyarbakır'da bir gayrimenkul projesi hayata geçiren MS Mega Yapı'nın İstanbul'daki ilk projesi olan Aydos Land; Pendik Velibaba Mahallesinde 26 bin 451 metrekarelik arsa üzerinde kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor. 10 blok halinde tasarlanan proje; büyüklükleri 61 ile 243 M² arasında değişen 1+1'den 4+1'e kadar kat planında 600 konutla 35 ticari mağazanın olacağı bir çarşıdan meydana geliyor. MS Mega önümüzdeki dönemde yine aynı bölgede yaklaşık 600 konutluk ikinci bir projeye daha başlayacak. 

Aydos Land'de teslim tarihi, fiyatlar ve ödeme planı
Haziran 2019'da konut teslimlerinin başlayacağı Aydos Land kentsel dönüşüm projesi olmasından dolayı yüzde 1 KDV avantajına sahip. Projede metrekare satış fiyatları 3 bin 300 TL'den başlıyor. Firma bünyesinde yüzde 35 peşin ödeme sonrası kalan bakiye 60 ay vade farksız olarak taksitlendirilebiliyor.

Aydos Land'de sosyal donatılar
Aydos Ormanları kenarındaki projede bol oksijenli bir ortamda trekking (doğa yürüyüşü), Atv veya paintball yapma imkânı bulunuyor. Proje içinde ise kapalı spor alanı, fitness, mini basketbol sahası, açık yüzme havuzu, havuz kafe, alışveriş için çarşı gibi sosyal donatı alanları projede yaşayanların keyifli zamanlar geçirmesini sağlayacak.

Aydos Land konum olarak nerede?
Proje; E-5'e 2 kilometre, TEM otoyoluna 7 kilometre, Pendik İDO'ya 4 kilometre, yapımı devam eden Kadıköy-Kartal-Pendik metro hattının Marmara Hastanesi durağına yakın mesafede bulunuyor.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI