24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaKonut ProjeleriDAP Teras Kule'de peşinatsız rezidans fırsatı

DAP Teras Kule’de peşinatsız rezidans fırsatı

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz'ın 'en çılgın projemiz' olarak söz ettiği Dap Teras  Kule kampanyalarıyla da ilgi odağı oluyor. 
Dap Teras Kule'nin Adalar ve deniz manzaralı geniş terasları yurttaşları keyifli ve konforlu yaşama çağrıyor. Üstelik şimdi kampanya zamanı. 31 Aralık 2016'ya kadar süren sıfır peşinatla rezidans imkanının yanısıra, 50 bin peşinat vade farkı olmadan 50 ay vade ödeme seçeneği bulunuyor. Dap Teras Kule'de ayrıca yüzde 20 peşinatla, 120 aya kadar yüzde 0,70 oranında faizle kredi imkanı seçeneği de sunuluyor.

Projenin özellikleri
DAP Yapı'nın Kartal'da 16 bin metrekarelik arsa üzerine inşa ettiği DAP Teras Kule projesi iki blokta 360 rezidanstan oluşuyor. Her biri 30 katlı olarak tasarlanan bloklarda 180'er adet rezidans bulunuyor. Projede 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 rezidanslar yer alıyor. 1+0'lar 40 ila 77 metrekare, 1+1'ler ise 82 ila 126 metrekare büyüklükte bulunuyor.

Rezidans fiyatları
Teslim tarihinin Temmuz 2019 olduğu Dap Teras Kule'de en güncel fiyatlar ise şöyle:
Dairelerin metrekare birim fiyatları 5 bin 500 TL'den başlıyor. 12 bin TL'ye kadar çıkıyor. 
 
Dap Teras Kule'de olanaklar ve sosyal donatılar
DAP Teras Kule gökyüzü bahçelerinin kapısını avantajlarla açıyor. Gökyüzü terasında ister domates – biber, veya jakuzi keyfinin tadını çıkarma tercihini rezidans sahiplerine bırakıyor. 

Dap Teras Kule'de rezidansların güvenliği 24 saat kamerayla sağlanıyor. Projenin ana özelliği geniş terasların ve jakuzi keyfinin yanı sıra, fitness salonu, yürüyüş alanları, kapalı yüzme havuzu, açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk parkı ve yeşil alan da bulunuyor. 

Lokasyon:
DAP Teras Kule İstanbul Kartal'da E-5 Kartal Köprüsü ile Pendik Köprüsü arasındaki güzergahta yer alan Filtaş Yapı Market arazisi üzerinde yükseliyor. Gedik Üniversitesi, Dap Teras Kule'nin hemen karşısında yer alıyor. 

İletişim 
Telefon:
(216) 500 49 00 – 444 93 27 
Web: www.dapyapi.com.tr

DAP Yapı'ya nasıl gidilir?

PROJE BİLGİ FORMU

Burak Öz
Burak Öz
İstanbul Matbaa Meslek Lisesi, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Fotoğraf Bölümü önlisans, Selçuk Üniversitesi Gazetecilik lisans, Marmara Üniversitesi Genel Gazetecilik yüksek lisans mezunu. 1990'larda öldürülen gazetecileri konu alan yüksek lisans tez çalışması var. Bugüne kadar Hürriyet (staj), BirGün, Karşı gazetelerinde ve çeşitli internet sitelerinde yüzlerce haberi imzalı ve imzasız şekilde yer aldı. Sarı Basın Kartı taşıma hakkını yaklaşık 10 yıl önce kazandı. Orta düzey İngilizce, 10 parmak F klavye, Photoshop bilgisine sahip.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI