24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaSektörden HaberlerCNR Emlak Fuarı Yoğun İlgi Gördü

CNR Emlak Fuarı Yoğun İlgi Gördü

CNR Emlak Fuarı, Rusya, İran, Suudi Arabistan, Kuveyt, Katar, Fas, Ortadoğu ülkeleri, Birleşik Arap Emirlikleri'nden gelen ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü. 6 bin 840’ı yabancı olmak üzere toplam 22 bin 884 kişi ziyaret ettiiği CNR Emlak Fuarı, hem fuara katılan firmaları hem de yatırımcıları memnun etti.

Bursa Kentsel Dönüşüm Projesi ve Piyalepaşa İstanbul'a Yoğun İlgi!

CNR EXPO Yeşilköy’de gerçekleştirilen CNR Emlak Fuarı'na yerli ve yabancı yatırımcıların yanında, firmaların sunduğu özel fırsatlardan yararlanmak isteyen konut alıcıları da da ilgi gösterdi. Özellikle yabancı alıcılar tarafından satın alınan konutlar fuara katılan firmaların da yüzünü güldürdü. Fuarı ziyaret eden yabancı alıcı ve yatırımcılar, kentsel dönüşüm projelerine de ilgi gösterdi. Osmangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilecek, Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi ve Türkiye’nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Beyoğlu’nda Piyalepaşa Bulvarı'nda Polat güvencesi ile hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul, fuarda ilgi gören kentsel dönüşüm projeleri oldu. Osmangazi Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürü Ali Uzsezer, projelerinin fuarda büyük ilgi gördüğünü ifade ederek, 'Biz fuara konut satmaya değil tanıtım yapmaya geldik. Ancak standımızı ziyaret edenler, projemizden konut almak için ısrar ettiler” dedi. 

VIP Alım Heyetleri Ağırlandı

Yabancı yatırımcıların Türkiye’ye olan yatırımlarını artırmak amacıyla düzenlenen CNR Emlak Fuarı, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Haydar Aliyev’in yakın çalışma arkadaşlarından olan İran-Azerbaycan Ticaret Odası Bölüm Başkanı Mohammadalı Najjarı Kahnamouel’in de aralarında bulunduğu Fas’tan gelen 16 kişilik VIP alım heyetini ağırladı. Kuveyt merkezli ve dünya çapında yatırımları bulunan Alea Global’in kurucuları ünlü Al Duaij ailesinin son kuşak temsilcisi CEO Mohammad Al Duaij de fuarın özel konukları arasındaydı. Al Duaij, Trabzon, Bodrum ve Bursa’da yatırım yapmayı planladığını ve kentsel dönüşüm projelerine yatırım yapmayı planladıklarını ifade etti.

Büyükyalı İstanbul, Beğeniye Sunuldu

Özak GYO, Ziylan Grup ve Yenigün İnşaat'ın Emlak Konut güvencesi ile İstanbul Kazlıçeşme’de inşa edilen Büyükyalı İstanbul projesi, CNR Emlak Fuarı’nda ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Başakşehir’in en büyük projesi 3. İstanbul ve Netkon İnşaat A.Ş. Turep ve yakında hizmete girecek olan Evkalade projesi de CNR Emlak Fuarı’nda yatırımcı ve alıcıların beğenisine sunuldu.

CNR İstanbul Emlak Zirvesi Düzenlendi

Fuar kapsamında bu yıl ilk kez düzenlenen CNR İstanbul Emlak Zirvesi’nde Türkiye’nin lokomotif sektörleri olan gayrimenkul ve inşaatta yerel ve küresel gündem masaya yatırıldı. Zirve, katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü. Zirvede, dünyada ve Türkiye’de inşaat sektöründe yeni trendler, gayrimenkul ve konut sektörüne bakış, kentsel dönüşümde yeni çözümler ve trendler gibi konular tartışıldı.

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI