5 Aralık 2025 Cuma
Ana SayfaManşetCamp Nou, Türk inşaat şirketlerinin gururu olacak!

Camp Nou, Türk inşaat şirketlerinin gururu olacak!

Limak İnşaat’ın Onursal Başkanı Nihat Özdemir’in, “İnşallah bu proje tamamlandığında Türk inşaat şirketlerinin gururu olacak” dediği Barselona’nın Camp Nou stadındaki çalışmalarda sona gelindi. 

Limak İnşaat’ın tamamen yenileme sürecini üstlendiği dünyanın en büyük ikinci, Avrupa’nın ise en büyük stadı Camp Nou’da mutlu son. Barselona, Camp Nou’da yeniden maça çıkmak için belediye meclisinden izin aldı. 

Barselona Belediye Meclisi, Barselona’ya Camp Nou’nun bu cuma günü yeniden açılışının ilk aşamasına karşılık gelen ilk oturma iznini verdi. Bu ilk etap, kulübün toplam kapasitesi 27 bin olan güney kale ve tribün alanlarında taraftarlarla birlikte Camp Nou’da tekrar maçlara ev sahipliği yapmasına olanak sağlayacak.

Barselona Başkan Yardımcısı Elena, Camp Nou için verilen ilk iznin çok önemli olduğunu belirterek, “1A Aşamasından 1B Aşamasına geçmek için altı ay daha beklememize gerek kalmayacak. Sonraki aşama çok daha az karmaşık, çünkü esas olarak tribünleri kapsıyor. 1A aşamasında, çok daha karmaşık olan yer altı bölümleri ve ana tribün vardı.1B’yi almak için şimdi sadece Belediye Meclisi’nin onayını bekliyoruz” dedi.

(Haber kaynağı: Eyüp Serbest – Patronlar Dünyası)

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Ayla Özer
369 YAZI