24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaKonut ProjeleriBulvar İstanbul: Başakşehir'de karlı yatırım fırsatı!

Bulvar İstanbul: Başakşehir’de karlı yatırım fırsatı!

İstanbul'un Başakşehir ilçesinde, Atatürk Olimpiyat stadına ve inşaatı devam eden Sağlık Kenti'ne komşu lokasyonda konumlanan, 3 etaptan ve 1.555 konuttan oluşan Bulvar İstanbul projesinde satışlar devam ediyor.

Yüzde 80'ni 2016'nın ilk çeyreğinde teslim edilecek projenin ticari alanları ise 3 gün sonra açık arttırma usulü ile satışa sunuluyor. Projedeki dükkanlar satın aldıktan sonra birkaç ay içerisinde teslimleri gerçekleştirilecek ve işletme geliri başlayacak.

Optimum tasarım

Bulvar İstanbul'da yer alan ticari alanlar 29 Kasım'da gerçekleştirilecek açık arttırma yöntemi ile satışa çıkartılıyor. Kira gelirlerinin yanı sıra kısa zamanda değer artışı sağlama potansiyeli ile yatırımcıların gözdesi olacak ticari alanlar yatırımcılar tarafından da yoğun ilgi ile karşılanıyor. Değişik sektörlere hitap eden, optimum bir tasarım anlayışı ile geliştirilen ticari alanların büyüklükleri 100 metrekare ve 1.400 metrekare aralığında değişim gösteriyor.

2 yıl içerisinde yüzde 100 gibi bir prim yapan Bulvar İstanbul'un, ticari alanlarının da yüksek prim getirisi sağlayacağı öngörülüyor.

Bulvar İstanbul nerede?

Proje TEM otoyoluna 3, Atatürk Havalimanı’na 10, İkinci köprüye ise 20 dakika mesafede yer alıyor. Dev proje Sağlık Kent’in hemen yanında, Atatürk Olimpiyat Stadı’na 1 km mesafede, Üçüncü köprü bağlantı yolunun ayağında, Basın Ekspres ve TEM Otoyolu’na yakın konumda, Metro istasyonuna sadece 1 km uzaklıkta yer alıyor.

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

Gamze GEÇKALANLAR/Emlakdream.com

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI