19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaKonut ProjeleriBostancı Deluxe 'Önce otur sonra öde' fırsatıyla satışa çıktı

Bostancı Deluxe ‘Önce otur sonra öde’ fırsatıyla satışa çıktı

Konut teslimlerinin 4 ay sonra başlayacağı Bostancı Deluxe projesinde yüzde 5 peşinle ve 120 ay vadeyle ev sahibi olmak mümkün. Ödemelere de taşındıktan sonra başlıyorsunuz.

25 yıldan bu yana Antalya, Kocaeli, Yalova, Giresun ve Bayburt’ta hayata geçirdiği gayrimenkul projeleri ile 1000’den fazla konut üreten Yapıen İnşaat; İstanbul’daki ilk projeleri olma özelliğini taşıyan Bostancı Deluxe’u 10 kasım 2017 tarihinde Yapıen inşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Celal Koçer ev sahipliğinde düzenlenen bir basın toplantısıyla tanıttı.

Toplantıda konuşan Mehmet Celal Koçer firmalarının bugüne kadar konut projelerinin yanı sıra okul, hastane gibi 40’a yakın kamu projesi yaptıklarını, İstanbul’da kentsel dönüşüm projeleri gerçekleştirmek istediklerini ifade etti. Projede şubat ayında yıkıma başladıklarını, 4 ay önce de temelini attıklarını açıklayan Koçer binada kaba inşaatın tamamlandığını ve mart 2018’de de yani inşaatın başından sonuna 1 yıldan biraz fazla bir sürede teslim haline geleceğini söyledi. Kamu projeleriyle birlikte şu an devam eden 13 projeleri olduğunu açıklayan Koçer bunlar arasında Antalya’da 300 odalı bir otel, Giresun’da gençlik merkezi ve stadyum, Yalova’da kamu binaları, Borsa Hersek’in Mostar şehrinde gençlik merkezi olduğunu aktardı.

Projenin mimarı Selin Bila da bundan sonra devam edecekleri konut projelerinin 300-500’lü daireler seviyesinde olacağını söyledi. Sosyal donatı alanları arasında çocuk bahçesi, meyve ve sera bahçesi, süs havuzu ve kapalı otopark olacağını ifade etti.

Bostancı’da 2 bin 200 metrekarelik arsa üzerinde kentsel dönüşüm projesi olarak yapımı devam eden ve konut teslimlerinin mart 2018’de başlayacağı Bostancı Deluxe; 15 katlı tek blok üzerinde 95 ile 209 metrekare arasında değişen büyüklüklerde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 kat planında 61 konuttan meydana geliyor. Projede 11. kattan itibaren dairelerin deniz ve Adalar manzarası bulunuyor. Projede satışa sunulan daireler de 11. kattan itibaren başlıyor.

Bostancı Deluxe’da satış fiyatları ve ödeme planı

Projede metrekare satış fiyatları 7 bin 450 Liradan, 1+1 konutlarda satış fiyatları 650 bin TL’den, 115 metrekarelik 2+1’lerde (bu daireler 3+1 planında da olabiliyor) satış fiyatları 850 bin TL’den başlıyor. En pahalı dairenin fiyatı ise 1 milyon 750 bin TL.

‘Önce otur sonra öde’ sloganıyla lansman satışlarına sunulan projeden yüzde 5 peşin ve 120 ay vade imkânı bulunuyor. Taşınana kadar peşinat dışında ödeme de yok..

Bostancı Deluxe’un konumu

Yüzde 80’i peyzaja ve yeşil alana ayrılan proje Bostancı İskelesi’ne, E-5’e, minibüs caddesine ve Kadıköy-Kartal-Tavşantepe metro hattının bölge istasyonuna yakın bir lokasyonda bulunuyor.

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI