24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaKonut ProjeleriBlue Lake Küçükçekmece Projesinde Fiyatlar 178 Bin $ ‘dan Başlıyor

Blue Lake Küçükçekmece Projesinde Fiyatlar 178 Bin $ ‘dan Başlıyor

Metal Yapı Konut tarafından , Küçükçekmece Gölü’nün hemen yanında yapımına devam edilen Blue Lake İstanbul projesi , 8 blokta 788 konut ve 22 ticari mağazadan oluşuyor. Hem Küçükçekmece Gölü hem de Marmara Denizi manzarasına hakim projede bütün dairelerin büyüklükleri 14 metrekare ile 65 metrekare arasında değişen terasları bulunuyor. Bahçe katından çatı dubleksine kadar çeşitli daire alternatifleri bulunan Blue Lake’de 1+1’den 4+1’e kadar konutlar bulunuyor.
 
Küçükçekmece Blue Lake İstanbul Projesinde Satış Fiyatları
 
Ekim 2016 itibarıyla projede 1+0 ve 60 metrekare büyüklüğündeki daireler 178 bin Dolardan , 1+1 ve 83 metrekare büyüklüğündeki daireler 283 bin Dolardan başlıyor. Satış fiyatları ile ilgili daha detaylı bilgiler almak için haberin altında göreceğiniz proje bilgi formunu doldurup gönderebilirsiniz.
 
Blue Lake İstanbul’da Gök Teras ve Sosyal Donatılar
 
Projede , 16’ıncı katta , eşine az rastlanır şekilde , tam 6 bin 500 metrekare büyüklüğünde Gök Teras bulunuyor. Nefes kesen bir manzaraya sahip olan Gök Teras’ta yürüme yolları , seyir alanları ve havuz bulunuyor. Blue Lake projesinde ayrıca hem açık hem kapalı yüzme havuzları , fitness merkezi , tenis kortu , squash sahası , hamam , buhar odası , sauna , restoran ve kafeler bulunuyor.


 
Blue Lake İstanbul Nerede
?

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI