1 Mayıs 2024 Çarşamba
Ana SayfaKonut ProjeleriBelgrad Life Villa Projesi

Belgrad Life Villa Projesi

'Prestijli yaşam alanları yaratmayı hedefliyoruz' visyonu ile 1980 yılından bu yana emlak alanında faaliyet gösteren Metal Yapı Konut'un gözbebeği projelerinden biri olan Belgrad Life Villa projesi 27 Şubat 2018'de bitirilmesi planlanıyor. Eyüp'e bağlı Kemerburgaz'da yükselen Belgrad Life Villa, yeşil bina özellikleri ile ön plana çıkıyor. 

Belgrad Life Villa Projesi Hakkında

2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut seçenekleri ile satışa sunulacak olan Belgrad Life Villa, 15 bin metrekare arsa alanında yükseliyor. Belgrad Life Villa projesinde konutların alanları 150 metrekare – 285 metrekare arasında değişiyor. Harfiyat çalışmaları devam eden Belgrad Life Villa projesinin 2018 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Projenin fiyatları ise henüz belirlenmedi. Belgrad Life Villa projesinin lansmanının ise Kurban Bayramı'ndan sonra yapılması bekleniyor. 42 adet villadan meydana gelen proje Kerem Piker KPM Mimarlık ofisi imzası taşıyor.

Belgrad Life Villa Nerede

Eyüp'e bağlı Kemerburgaz'da yükselen Belgrad Life Villa projesi 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne 35 kilometre Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne ise 28 kilometre mesafede. Atatürk Havalimanı'na 30 dakika mesafede bulunan Belgrad Life Villa  projesi 3. Köprü bağlantı yoluna ise 500 metre mesafede yükseliyor.

Belgrad Life Villa 

İdeal bir yaşam için her tür sosyal aktivite alanı, açık ve kapalı havuzları da bulunan Belgrad Life projesi, yeşil bina özellikleriyle LEED sertifikası da almaya aday. Metal Yapı Konut, Belgrad Life Villa projesini 20 ayda tamamlamayı öngürüyor.

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI