24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaKonut ProjeleriBabacan Premium'da 40 ay vade farksız taksit fırsatı!

Babacan Premium’da 40 ay vade farksız taksit fırsatı!

İstanbul Anadolu Yakası'nın her geçen gün yatırım değeri artan bögesi Esenyurt'ta Babacan Yapı tarafından yükselen Babacan Premium projesi 6 bloktan oluşuyor. 28 bin 500 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen proje1.400 konuttan oluşuyor. AVM ve cadde dükkanlarının da bulunduğu projede 115 adet ticari birim yer alıyor. 

Dubai’de düzenlenen Cityscape Uluslararası Gayrimenkul Fuarı’nda görücüye çıkan Babacan Premium projenin 1. etabının 2018 yılı haziran  ayında teslim edilmesi planlanırken, 2. etabının ise 2018 yılı Eylül ayında teslimi planlanıyor. 

Babacan Premium nerede?

Özel peyzaj düzenlemeleri, sosyal tesis, 24 saat kapalı devre güvenlik sistemi, spor kulübü gibi sosyal alanların bulunduğu Babacan Premium,  E5’e 100 metre, metrobüs istasyonuna 500 metre ve Atatürk Havalimanı’na 15 kilometre uzaklıkta yer alıyor. birçok üniversite kampüsüne yakın konumda bulunan proje toplu ulaşım araçlarına da yakın bir lokasyonda yükseliyor. 

Babacan Premium fiyat

Babacan Premium projesinde daire fiyatları 225 bin TL'den  başlangıç gösteriyor. Projedeki fiyatlar 650 bin TL'ye kadar yükseliyor. Babacan Premium ödeme planı kapsamında 40 ay vade farksız taksit yapılabiliyor. 

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

Özlem ATİLA/Emlakdream.com
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI