23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriAtlantik Life'ta 40 Ay Sıfır Faiz

Atlantik Life’ta 40 Ay Sıfır Faiz

İstanbul Anadolu Yakası'nda Pendik'te hayata geçiriliyor. 8.500 metrekare alan üzerinde inşa edilen proje 3 blok halinde yükseliyor.
 
Pendik Atlantik Life projesi Atlantik Yapı tarafından inşa ediliyor.
 
Pendik Atlantik Life sosyal donatıları neler?
66 metrekare ve 222 metrekare arasında değişiklik gösteren Atlantik Life projesinde birbirinden keyifli ve eğlenceli sosyal aktivite imkanları taşıyor.
Projede açık ve kapalı yüzme havuzu, 24 saat güvenlikli ve yürüyüş parkurlarıyla donatılmış birçok yeşil alan ve dinlenme alanı bulunuyor. Atlantik Life projesinde 7. Kattan itibaren deniz manzarasına sahip dairelerde oturmak mümkün.
 
Atlantik Life projesi kampanyası
Atlantik Yapı tarafından Pendik'te inşaatı devam eden Atlantik Life projesinde fiyatlar 255 bin liradan başlangıç gösteriyor. Firma daire sahibi olmak isteyenler için de değişik kampanyalar düzenliyor. Daire sahibi olmak isteyenler için 40 ay 0 faizli kampanya düzenleniyor. Projede peşin daire alımlarında ise yüzde 12 indirim uygulanıyor. Projede daire alanlar için kişiye özel ödeme seçenekleri de sunuluyor.

192 daireden oluşan Atlantik Life projesi 8 bin 500 metrekare alan üzerinde yükseliyor.
 
1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerden oluşan projede konut birimleri 67 metrekareden 223 metrekareye kadar değişiklik gösteriyor.
 
Atlantik Life projesi nerede yükseliyor?
Pendik Atlantik Life projesi Teknopark'a, metroya, ulaşım yollarına, sahile oldukça yakın bir konumda yükseliyor. 

Bade Yılmaz / Emlakdream.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI