24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaKonut ProjeleriAtabilge Aka Konutları'nda 4+1 daireler 585 bin TL!

Atabilge Aka Konutları’nda 4+1 daireler 585 bin TL!

Fidanlar İnşaat'ın yeni konut projesi Atabilge Aka'da yer alan tüm daireler modern hayatın ihtiyaçları için tasarlandı. Modern çizgiler ve fonksiyonel detaylar, Atabilge Aka sakinlerinin yaşamını kolaylaştırmak için bir araya geliyor. Büyük pencereler ve aydınlık yaşam alanları hayatın ne kadar konforlu yaşanabileceğini göstermek için dizayn ediliyor. Birinci sınıf malzeme ve işçilik kalitesiyle ön plana çıkan ve fark yaratan proje Ankara'ya değer katmak için yükseliyor.

En son inşaat teknolojisiyle üretilen ve toplam 7 bloktan oluşan proje 880 konuta ev sahipliği yapıyor. Projede yer alan 3 oda 1 salon dairelerin tamamı satılmış bulunuyor, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon dairelerin ise satışları devam ediyor. Alanında önemli başarılara imza atan mimarlar tarafından tasarlanan projede sıra dışı pek çok ayrıntı bulunuyor.

Atabilge Ata Konutları sosyal donatılar

Proje içerisinde; kapalı ve açık yüzme havuzları, basketbol sahası, tenis kortu, yürüyüş parkuru, çocuk oyun alanları, hamam, sauna ve pilates salonu ile donatılmış fitness salonu ve çok amaçlı spor sahası yer alıyor.

Atabilge Ata Konutları güncel fiyatlar ve ödeme seçenekleri

4 oda 1 salon dairelerin 585 binTL'den satışta bulunuyor. 4+1 daire tipinde kura çekilerek daire sahipleri belirleniyor.
5 oda 1 salon dairelerin fiyatları 910 bin-990 bin TL aralığında değişim gösteriyor. 5+1 dairelerde nokta satışlar gerçekleştiriliyor. Fiyat aralığı metrekare ve cepheye göre değişim gösteriyor.

Teslim tarihi Ağustos 2016 olarak öngörülen projede, banka kredisinden faydalanılabiliyor. Fidanlar İnşaatın proje ortağı olan Garanti Bankası daire sahiplerine cazip ödeme fırsatları sunuyor. 260 bin TL'ye kadar konut kredisi kullanılabiliyor geriye kalan miktar ise peşin olarak ödeniyor.

Atabilge Ata lokasyon

Ankara'nın her geçen gün değeri katlanarak artan bölgesi Çayyolu'nda yer alan proje hem Eskişehir Yolu'ndan, hem de İncek Bulvarı’ından şehir merkezine kolayca ulaşabileceğiniz bir lokasyonda yer alıyor.

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

Gamze GEÇKALANLAR/Emlakdream.com

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI