1 Mayıs 2024 Çarşamba
Ana SayfaKonut ProjeleriArtı Tarabya Fiyatları 300 bin Eurodan Başlıyor

Artı Tarabya Fiyatları 300 bin Eurodan Başlıyor

İstanbul'un merkezi ve güzel semtlerinden biri olan Tarabya'da inşa edilen Artı Tarabya projesini Açı İş Ortaklığı hayata geçiriyor. Artı Tarabya projesi; Orman Artı Tarabya, Deniz Artı Tarabya, Cadde Artı Tarabya, Güneş Artı Tarabya, Bahçe Artı Tarabya, Park Artı Tarabya ve Yamaç Artı Tarabya olarak 7 etaptan oluşuyor. 

Artı Tarabya Nerede

Trabya, Fıstık Cami Sokak'ta yükselen Artı Tarabya projesi, Belgrad Ormanı’nın büyük bir uzantısı olan Çamlıtepe Ormanına komşu bir lokasyonda. Projenin ilk etabı olan Orman Artı Tarabya etabında evlerin bahçeleri ormana açılıyor. 

Artı Tarabya Daire Seçenekleri

82 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilen Artı Tarabya projesi 7 farklı etaptan oluşuyor. Orman Artı Tarabya etabı; 3 blokta toplam 62 daire ve 4 dükkandan meydana geliyor.. Artı Tarabya daire seçenekleri; 1+1 daireler 54 – 76 metrekare, 2+1 daireler 85 -100 metrekare, 3+1 daireler 119 – 226 metrekare, 4+1 daireler 280 metrekare, 5+1 dubleksler 279 – 288 metrekare arasında değişiyor.

Artı Tarabya Sosyal Olanaklar

Artı Tarabya projesi birçok sosyal olanağa sahip. Orman Artı Tarabya etabında orman manzarası ve doğa ile iç içe bir yaşamın yanında; açık ve çocuklar için yüzme havuzu, çocuklar için oyun alanları, fitness salonu, güneşlenme terası, sauna bulunmaktadır. 

?

Artı Tarabya Fiyatları

?Artı Tarabya fiyatları; 300 bin dolardan başlıyor. Artı Tarabya konut fiyatları 300 bin dolar – 1 milyon 350 bin dolar arasındayken işyeri fiyatları 1 milyon 100 bin dolar – 2 milyon 100 bin dolar arasında. 

Artı Tarabya Ödeme Seçenekleri

Banka kredisine uygun olan Artı Tarabya projesinde firma içerisinde de %50 peşinat verildiği takdirde kalan ücret 18 ay taksitlendirilebiliyor. 
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI