24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaSektörden HaberlerArtaş İnşaat "Expo Turkey by Qatar"a çıkarma yaptı

Artaş İnşaat “Expo Turkey by Qatar”a çıkarma yaptı

2'si ortaklık olmak üzere 8 projesiyle Expo Turkey by Qatar Fuarı'na katılan Artaş İnşaat', Katarlı yatırımcıların ilgisinden memnun.

İlk olarak geçen sene nisan ayında gerçekleştirilen ve Katar ile Türkiye arasındaki ticaretin hacmini artırmayı sağlayacak ilişkiler geliştirmeyi amaçlayan Expo Turkey by Qatar Fuarı’nin ikincisi Katar’ın başkenti Doha’da 17-19 Ocak tarihleri arasında düzenleniyor.

Geçen sene düzenlenen ilk fuara da güçlü bir katılım gerçekleştiren Artaş İnşaat bu sene de 6’sı kendi ve 2’si de ortaklık şeklinde toplam 8 projesiyle fuara katılarak fuarda gövde gösterisinde bulundu.

Fuara; kendi projeleri Avrupa Konutları Başakşehir, Avrupa Konutları Kale 2, Avrupa Konutları Yamanevler, Avrupa Konutları Atakent 4, Avrupa Residence & Office Ataköy ve Avrupa Office Ataşehir ile birlikte ortaklıklarla hayata geçirdikleri projeler olan Vadistanbul ve Tema İstanbul ile katıldı.

Fuarda Körfez bölgesi yatırımcılarının projelerine gösterdikleri ilgiden memnun olduklarını söyleyen Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya geçen sene de ilki düzenlenen bu fuara katıldıklarını hatırlatarak bir projelerinden fuar boyunca 50 daire satışı gerçekleştirdiklerini açıkladı.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI