Ant Yapı'nın Şişli-Bomonti'de 400 milyon dolarlık yatırımla yaptığı Anthill Residence'ta peşin alımlar için dolar kuru 1.65 TL olarak sabitlendi.
Peşin alımlarda dolar kuru 1.65 TL olarak sabitlendi
Anthill Residence, Şişli Bomonti'de Ant Yapı tarafından inşa ediliyor. 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Şişli Anthill Residence projesinde satışı devam eden son 70 konut bulunuyor.
Proje standart olarak 1+1 ve 2+1 dairelerden oluşmakta ancak daire birleşimleri ile 3+1 ve 4+1 tipi daireler oluşturabilmekte. Standarta göre projede 386 adet 1+1,418 adet 2+1 yer alıyor. Şişli Ant Yapı Anthill Residence'da fiyatlar 589 bin dolar ile 1 milyon 500 bin dolar arasında değişim gösteriyor.
Ant Yapı'nın Şişli'de inşa ettiği Şişli Anthill Residence projesinde; güzellik salonu, vitamin bar, yüzme havuzu, güneşlenme terası, spa merkezi, fitness salonu, jet poll, çocuk oyun alanları ve solaryum merkezi gibi sosyal aktivite alanları yer alıyor.
Anthill Residence TEM’e uzaklık -3 km. E-5’e uzaklık – 1 km. Kağıthane – Bomonti tüneli ve Bomonti – Dolmabahçe tünellerinin kesiştiği noktada yer almamız sebebiyle İstanbul’un birçok yerine ulaşım kolaylığı mevcut.
İletişim
373 68 68



