23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriAnd Pastel'den Ev Alana, Araba Hediye!

And Pastel’den Ev Alana, Araba Hediye!

Anadolu Grubu'nun ilk markalı konut projesi olan And Pastel, İstanbul'un değerlenen lokasyonu Kartal'da yükseliyor. And Pastel projesinde başlatılan kampanya çerçevesinde dahilinde ev alanlara, 1 yıl süreyle Mercedes A180, Kia Sportage veya Kia Cerato'dan biri hediye ediliyor.

And Pastel Nerede?

'Yeni nesil mahalle' sloganı ile satışa çıkan And Pastel projesi, Kartal'da E-5’in yanında, metroya ise yürüyüş mesafesinde yükseliyor.

And Pastel Daire Tipleri

45 bin metrekara arsa üzerinde 7 blokta 1200 konuttan oluşan projede; 1+1, 2+1,3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunuluyor. And Pastel daire büyüklükleri ise 74 – 204 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 

And Pastel, Sosyal Donatıları ile 'Yeni bir yaşam' Vadediyor

Proje çok geniş sosyal donatıları ile sadece konut değil aynı zamanda bir yaşam projesi vadediyor.  Açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, golf alanı gibi tesislerde spor yapılabilir, çocuklar için oyun alanları, kreş, çocuklar için yüzme havuzu gibi donatılarda çocuklarınızla iyi vakit geçirebilirsiniz. Kapalı otoparkı ile otopark sorununun yaşanmayacağı projede, sauna ve Türk hamamı ile günün yorgunluğunu atabilirsiniz. Proje ayrıca; adalar, deniz ve orman manzarası ile dikkat çekiyor.

And Pastel Fiyatları 435 bin TL'den başlıyor

Teslimlerin Haziran 2018'de olması planlanan And Pastel projesinin satış fiyatları ise 435 bin TL – 1 milyon 300 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI