24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaKonut ProjeleriAND Pastel’de Aylık 3 Bin 56 Lira Aylık Ödemelerle Ev Sahibi Olma...

AND Pastel’de Aylık 3 Bin 56 Lira Aylık Ödemelerle Ev Sahibi Olma Fırsatı

AND Pastel’de Aylık 3 Bin 56 Lira Aylık Ödemelerle Ev Sahibi Olma Fırsatı
Kartal’da inşaatı devam eden AND Pastel projesinde 10 yıllık vadeye aylık yüzde 0.60 faiz avantajı bulunuyor.

Kartal Esentepe Mahallesi Erkılıç Caddesi üzerinde AND Gayrimenkul tarafından 45 bin metrekare arsa alanı üzerinde , 250 bin metrekare inşaat alanıyla 7 blokta toplam 1.200 daireden + 42 ofis + 35 ticari mağazadan oluşan AND Pastel projesinde 120 ay vade seçeneğine aylık yüzde 0.60 faiz uygulaması bulunuyor. Bu uygulamayla birlikte kdv hariç satış fiyatları 350 bin liradan başlayan 1+1 konutlara aylık 3.056 lira taksitle sahip olmak mümkün.


 
Yeni nesil mahalle hayatı konseptinde inşaatı devam eden AND Pastel’de yeşil , mavi ve turuncu olmak üzere 3 farklı tipte konut bloğu bulunuyor. Konut seçenekleri 1+1’den 4+1’e kadar farklı büyüklüklerde alternatiflerden oluşuyor. Projede konut teslimlerinin 2018’in haziran ayında yapılması öngörülüyor.


 
Çocuklara, hem güvenlik hem de hoşça vakit geçirmeleri adına çok önem verilen projede , açık ve kapalı yüzme alanları , fitness merkezi , yürüyüş ve koşu parkurları , sağlık merkezleri , squash , Türk hamamı , sauna , buhar odaları , etkinlik ve hobi odaları , kafe , kapalı otopark gibi sosyal donatılar bulunuyor.
 
AND Pastel Nerede


 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI