30 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaSektörden HaberlerAND Gayrimenkul'den bir ilk..

AND Gayrimenkul’den bir ilk..

AND Gayrimenkul, tüm yapı ve projelerinde uluslararası geçerliliği olan UNION Çevre ve Yapı Standartları’nı esas alacağını kabul eden ilk gayrimenkul şirketi oldu.

Dünya Engelliler Vakfı Türkiye ile Dünya Engelliler Birliği Başkanlık görevlerini birlikte yürüten ses sanatçısı Metin Şentürk ile AND Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta arasında imzalanan anlaşmayla AND Gayrimenkul bundan sonra hayata geçireceği tüm projelerinde engelli bireylerin temel ihtiyaçlarına erişebilmeleri için UNION Çevre ve Yapı Standartları’nı uygulayacağını açıklamış oldu.

Gerçekleşen imza töreninde konuşan Dünya Engelliler Vakfı Türkiye ile Dünya Engelliler Birliği Başkanı sanatçı Metin Şentürk; “Erişilebilirliğin sosyal amacı, engelli insanların topluma adil ve aktif bir biçimde dâhil olmaları, bağımsız ve güvenli bir hayat sürmeleridir. Bu amaca ulaşmak için böylesine önemli bir anlaşmayı gayrimenkul sektöründen bir firmayla yapmış olmaktan mutluluk ve memnuniyet duyuyoruz. Gerçekten önemli bir adım attık. Yaptığımız bu iş birliğinin diğer sektörlere de örnek olmasını umuyoruz.” diye konuştu.

AND Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta da yapılan anlaşmanın taraflarından biri oldukları için mutlu olduklarını ifade etti. Usta, “YAP–YAŞAT” AND Gayrimenkul olarak projelerimizde esas aldığımız temel anlayış. Yaptığımız bu önemli anlaşmanın çıkış noktası da, bu amaca hizmet eden önemli bir adımdır. Her zaman, her yerde söylediğimiz bir şey var: Bizim metrekarelerden daha fazla önemsediğimiz değerler var. Yalnızca bina inşa etmenin ötesinde, odağımızda her zaman ve önce ‘insan’ yer alıyor. Bu anlaşma olmazsa olmaz dediğimiz standartlarımızın bizi getirdiği bir sonuç aslında.” dedi.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI