30 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriMerkezdeki projeler daha hızlı satılıyor!

Merkezdeki projeler daha hızlı satılıyor!

2003 yılında kurulan ve günümüze kadar 18 projeyi tamamlayan Ofton İnşaat bugün yeni projesi Elysium Elit Koşuyolu projesinin tanıtımını yaptı. Toplantı sonrasında Ofton İnşaat Yönetim Kurulu Eş Başkanı Yusuf Şimşek, Emlakdream.com Genel Yayın Yönetmeni Ayla Özer'in sorularını yanıtladı.
 
Röportajın tamamını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz!
 
 

 
İhtiyaca yönelik daireler!
 
Ofton İnşaat Yönetim Kurulu Eş Başkanı Yusuf Şimşek, Proje arsa bedelide dahil olmak üzere 50 60 milyon dolarlık bir yatırım olacak. Projede çok özel ve çok güzel bir proje. 15 katlı bloğumuz 3,5+1 ve 4,5+1 tiplerinde 54 daireden meydana geliyor. Standartı yüksek, akıllı ev teknolojisi, fitness salonu, cafesi, açık kapalı havuzu, kreşi, çocuk oyun alanları, her daire için otoparkları bulunan proje.
 
Hem yan tarafında diğerini aratmayacak daha küçük alanlarla 1+1 ve 2+1 tiplerinde 32 daireden oluşan bir bloğumuz var. Bu arazinin tamamına oturan yaklaşık 16 adet dükkanımız var. İnsanların ihtiyacını karşılayacak dükkanlar olacak.
 
Merkezi lokasyon!
 
Koşuyolu'nun hemen yayında, marmaray, metroya yürüme mesafesinde E-5'in hemen dibinde yer alan bir proje. Koşuyolu az katlı binaların olduğu elit bir yer. Bizim projemiz 14 ve 6 katlı. Daireler denizi oldukça geniş açıdan görüyor.
 
Satışlar yarıya geldiğinde fiyata zam!
 
Burası bir pırlanta. Fiyatlarımızı alt limit olarak 4 bin 300 dolardan başlattık.  Şuan yüzde 20'deyiz satışta. Yüzde 50'lere geldiğimizde zam yaparız diye düşünüyoruz. Oturmak isteyen için çok özel bir proje ayrıca yatırımcısına da kazandıracak bir proje.
 
Şehrin dışından merkeze geri dönüş var!
 
Biz şehrin dışında başladık daha sonra merkeze toplandık. Bizim müşteri profilimizde merkezde yaşamak istiyor. Merkezde satış daha hızlı gerçekleşiyor. İStanbul'un trafik sorunundan dolayı şehir dışındaki yaşam geri merkeze dönmeye başladı. Kentsel dönüşüme verilen ağırlıklada artık nitelikli nicelikli sağlıklı insanımızın yaşayacağı binalar üretmeliyiz.
 
Kentsel dönüşüm odaklı projelere devam!
 
Anadolu yakasında yeni bir proje daha açıklayacağız. O da kentsel sönüşüm projesi. Beyoğlu'nda olacak, Şişli'de olacak bunları ilerleyen günlerde tek tek açıklayacağız. 
 
Otel yatırımları devam edecek!
 
Mülk sahibinin ağırlığı kendinde olan İstanbul'daki en büyük otel sahiplerinden birisiyiz. 5. otelimize başladık ve 2 yılda tamamlayacağız. Altıncıya başlayacağız sonra devamı gelir zaten. İstanbul turist çeken bir şehir. Daha çok kıymetlenecek ve turist çekecek. Turizm ölmez bir yatırım olduğu için otelciliği çoğaltarak devam edeceğiz.
 

Maide KARADAĞ/Emlakdream.com

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI