30 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriArma Residence'da kiracısıyla birlikte konut alın

Arma Residence’da kiracısıyla birlikte konut alın

Yatırımınız kısa sürede size dönsün sloganıyla başlatılan kampanya, Kurtköy'ün en yüksek kira getirisiyle sizleri konut sahibi yapma sözünü veriyor. 1500 TL taksit ödediğiniz bir evi, 800 TL'ye kiralayan projede kiracısı hazır daireler de bulunuyor.
 

Arma Residence hakkında

İstanbul’un yükselen değeri Kurtköy’de hayata geçirilen Arma Residence’da büyüklükleri 48 ile 235 metrekare arasında değişen 264 daire ve 20 ticari ünite bulunuyor. Kurtköy’ün tam merkezinde bulunan Arma Residence’ın etrafında da büyük projeler yükseliyor.

Arma Residence Fiyatlar

Daire boyutuna ve özelliklerine göre 169 bin TL- 537 bin TL fiyat aralıklarında daire bulmak mümkün olacaktır.

Arma'da sosyal donatılar

Büyüklükleri 48 ile 235 metrekare arasında değişen 264 bağımsız birimden oluşan projede, toplantı odaları, yüzme havuzu, fitness center, buhar odaları, sauna, kafeterya, restoran, çocuk bakım odası, kuru temizleme ile basketbol, voleybol, mini futbol sahası olan çok amaçlı spor tesisleri yer alıyor. Ayrıca çocuklar için bir oyun parkı da mevcut.

Arma'da özel konum

Sabiha Gökçen Havalimanı, Pendik Marinturk, ViaPort AVM, Formula 1 yarış pisti, Teknopark, Havacılık Bakım Onarım Merkezi (HABOM), Sabancı Üniversitesi, Okan Üniversitesi, İstanbul Ticaret Üniversitesi, Alarko Üniversitesi, Koç Lisesi, Coşkun Koleji, Bilfen Anaokulu, Irmak Okulları, Şişli Terakki ve Fenerbahçe Kolejleri gibi bölgeye değer katan yatırımlar, Arma Residence’a oldukça yakın mesafede. Yapımı devam eden yüksek hızlı tren projesindeki istasyonlardan birisi de Kurtköy’de olacak.

Arma Residence İletişim:

Telefon : 0216 702 17 84

Web: www.armabusinesslife.com

 

Eda ELİBOL

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI