10 Şubat 2026 Salı
Ana SayfaSektörden HaberlerErguvan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı 'Biz Ekip Olarak Hazırız'

Erguvan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ‘Biz Ekip Olarak Hazırız’

Erguvan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emre Maraşlı;

Seçimlerden sonra sektörün proje üretimi anlamında az da olsa yavaşlayacağını düşünüyorum. Sektörün yavaşlaması konut almayı düşünenler için olumlu değil tabii. Çünkü bu tip yavaşlamalar konut arzını azaltıp, konut fiyatlarını artırıyor.

''Biz ekip olarak kendimizi hazırladık. Nisan ayı boyunca lansman öncesi satışları yapacağız, mayıs ayında ise 2 lansmana çıkacağız.''

Bu yavaşlamanın önüne düşük mortgage kredileri geçebilir diye düşünebilirdik fakat merkez faizin 12.5’e çıkmasıyla o da hayal oldu. Her şeye rağmen sektöre nefes aldıracak şey; Haziran ve Aralık aylarından beri ertelenen; oturmayı düşünenler ve Borsa/Altın/Döviz'den bıkmış tüm yatırımcıların seçim sonrası konut alımı yapacak olmaları.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Ayla Özer
378 YAZI