Sinpaş, Marmaris’te turizmi mevsimsellikten çıkararak yıl geneline yayan yeni projesi Sinpaş Reserve’i 11 şubatta gerçekleştirilen bir basın toplantısıyla tanıttı.
Toplantının ardından emlakdream.com Genel Yayın Yönetmeni Ayla Özer’e açıklamalarda bulunan Kızılbük GYO Genel Müdürü Mahmut Sefa Çelik, Sinpaş Reserve ile ilgili şunları söyledi:
“Projemiz ülkemizin en nadide coğrafyalarından biri olan Marmaris’te deniz kıyısında yer alıyor. Yatırım değeri yaklaşık 212 milyon Dolar. 692 adet devremülk ünitesinden meydana geliyor.
İnşaat aşamasında belli bir noktaya geldik. İlk etabımızı haziran ayında kullanıcılarımızla buluşturacağız, tamamını da 2027’nin sonuna kadar bitirmeyi planlıyoruz.
Marmaris, çok güzel denizinin yanı sıra termal su kaynaklarının da olduğu bir yer. Projemiz Marmaris’in İçmeler bölgesinde. Adından da anlaşılacağı gibi çok eski bilinen termal kaynaklarına ev sahipliği yapıyor. Bu anlamda tatili yılın tamamına ulaştıran projemizde termal şifalı sulardan istifade etmek isteyen, özel bir spa’yı deneyimlemek isteyen, sağlıklı yaşamla ilgisi olan herkesin çok zengin bir şekilde, ülkemizin nadide tesislerinden birini bu anlamda kullanma imkanı olacak.
Yılın aylarına, haftalarına göre ve tabi ki 1+0’dan 4+1’e kadar değişen büyüklükteki ünitelere göre fiyatlar değişiyor. 1 haftalık devremülk için fiyatlarımız 400 bin TL ile 2 milyon TL arasında değişiyor. Lansman dönemine özel peşin fiyatına 12 taksitli bir modelimiz var. Bunun dışında 30 aya kadar şirket bünyesinde ödeme planlarımız da mevcut. Aidatları da gayet makul bir seviyelerde, yıllık 10 bin liradan başlayan aidatlar tek seferde ödeniyor.”
Sinpaş Reserve, Tatil Evi Modeliyle Turizm Anlayışını Yeniden Tanımlıyor..

