2012 Aralık’ayında satışa çıkan Vadistanbul projesinde konutların yarısı satıldı. Proje Artaş Grup, Aydınlı Grup ve Keleşoğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor
Arsa Hariç yatırım bedeli 1 milyon 500 bin TL olan Vadistanbul projesi toplam 3 bin konuttan oluşuyor. 3 etap’tan oluşan proje 424 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.
Türkiye’nin ilk özel Metrosuna sahip proje
Proje dahilinde Türkiye'nin ilk özel metrosu da Vadistanbul'un içinden geçecek. Vadi İstanbul'a özel olarak inşa edilecek olan metro, şehrin metro ağına bağlanacak. Proje bu özelliğiyle de dünyaya örnek teşkil edecek nitelikte bir değere sahip.
Doğayla iç içe bir noktada projelendirilen Vadi İstanbul, İstanbul Boğazı'nın temiz sularını taşıyan ve projeyi boydan boya kat eden, Sadabad Deresi'yle de emsalsiz bir nitelik kazanıyor.
Proje içinden geçen doğal derenin etrafında oluşturulacak olan yaşam alanları benzersiz bir keyif sunarken bölgeye de renk ve canlılık katacak.
3 parselden oluşan ve toplamda 424 bin metrekarelik alanda geliştirilen projede; 3 bin konut, 55 bin metrekarelik alışveriş merkezi, ve 700 metre uzunluğundaki cadde üzerinde yer alan 28 bin metrekarelik cadde mağazaları, restoranlar, 240 bin metrekare ofis alanı ile 48 bin metrekare toplam alana sahip 5 ve 4 yıldızlı oteller bulunacak.
İstanbul’a büyük değer kazandıran ve Türk inşaat sektörünü uluslararası arenada temsil eden Vadistanbul’un tüm etaplarının teslimiyle birlikte proje genelinde ortalama 35 bin kişi yaşayacak.
Vadistanbul’da, teras evler, rezidanslar, ofisler, alışveriş caddeleri, kafeler, oteller ile alışveriş merkezlerinin yanı sıra eğlence alanlarına sahip olacak. Projede Konut Tipleri: 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 dubleks konutlar yer alacak.
Projede fiyatlar 455 bin liradan başlangıç gösteriyor.
Vadistanbul, TEM, Metro ve üçüncü köprü yolu bağlantısıyla da her yöne ulaşım imkanları sunabilen, ender bir yaşam merkezi olacak.
Vadi İstanbul İletişim
444 53 35

