30 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaManşetSelenium Park, Aşçıoğlu finansman modeli ile ön satışa çıktı..

Selenium Park, Aşçıoğlu finansman modeli ile ön satışa çıktı..

54 yıldan bu yana gayrimenkul sektöründe faaliyetlerine devam eden ve nitelikli markalı projeler geliştiren Aşçıoğlu’nun Zeytinburnu’nda hayata geçireceği yeni projesinde ön satışlar başladı.

Ağustos 2023’te teslim edilecek projede yatırımcılara ve ev sahibi olmak isteyenlere öncelikli seçim ve Aşçıoğlu finansman modeli ile vade farksız avantajlı ödeme planı sunuluyor.

112 ile 352 metrekare arasında değişen büyüklüklerde daireler ve 63 ile 182 metrekare arasında değişen alanlarla teras ve bahçe seçeneklerinin olduğu projede 2+1’den 5.5+1’e farklı kat planlarında 196 bağımsız ünite inşa edilecek.

Yatay mimari konseptiyle geliştirilen Selenium Park, tarihi surların yanı sıra 32 dönüm büyüklüğündeki, içerisinde çocuk oyun parkları, yürüyüş yolları, bisiklet parkuru, sosyal tesisler ve geniş yeşil alanı bulunan Belgradkapı Parkı’ına komşu olarak yükseliyor.

Projenin sosyal donatıları arasında, gün ışığı alan kapalı havuz, özel sinema odası, fitness, sauna, buhar odası, Türk hamamı, masaj odası, kapalı çocuk oyun odası, açık çocuk oyun alanı, yürüyüş ve koşu parkurları, kapalı otopark gibi geniş sosyal alanlar dikkat çekiyor.

2001 yılından bu yana Selenium markası adı altında projelerine bir yenisini ekliyor olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Aşçıoğlu, şunları söyledi:

“Aşçıoğlu olarak proje geliştirdiğimiz bölgelerdeki beklenti ve ihtiyaçları derinlemesine analiz ederek, bölgede fark oluşturacak projeler geliştirmeye devam ediyoruz. Ataköy’de hayata geçirdiğimiz 3 projedeki, yaklaşık 1100 bağımsız bölümün tesliminin ardından şimdi de Zeytinburnu’nda yepyeni bir projeye başlıyoruz. Bu bölgeye ilişkin olarak farklılaşma stratejimizi oluştururken yatay mimari konsept ve aile yaşamına uygun ürün karması ile birlikte kültürümüzün en güzel ve en dostane geleneklerinden biri olan komşuluk ilişkisinin en üst seviyede yaşanacağı bir proje hayal ettik. Modern hayatın getirdiği şu ikilemi duymuşsunuzdur; kalabalıktan uzakta sakin bir hayat sürmek istiyorum ancak şehirden uzak olmak istemiyorum. Birçoğumuza bu olanaksız gibi gelse de Selenium Park, sakinlerine bu ayrıcalığı vadediyor. İstendiğinde dakikalar içerisinde şehrin tüm olanaklarına kolayca ulaşılabilecek konumu ile burası fiziken değil, zihnen uzaklaşılabilen bir yaşam sunuyor. Sosyalleşmeyi arttıran yatay mimari ile birlikte zengin sosyal tesisler sunan projeyi yaklaşık 1 milyar TL değerindeki yatırımla ön satışa çıkarıyoruz. Selenium Park’ta daha ferah yaşam alanları, daha az daire ve sakinler arasında daha fazla samimiyet hayal ettik. Ön talep döneminde yoğun ilgi gören projemizin geniş aile yaşamına uygun, komşuluk ilişkilerinin yoğun olduğu, nefes alan ve aldıran yaşam alanlarına ve zengin sosyal imkanlara sahip bir proje olacak. Bu projenin mimari konsepti ile birlikte konumu ve tarihi kara sur manzarası sayesinde geçmiş ile geleceğin buluşmasına şahitlik edeceğiz.”

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Aşçıoğlu

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI