30 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaSektörden HaberlerTurizm sektörü Haliç Hilton'da buluştu

Turizm sektörü Haliç Hilton’da buluştu

 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Tülin Ersöz’ün düzenlediği ve moderatörlüğünü yaptığı turizm sektörünün önemli aktörlerini biraraya getiren “Turizm Platformu” toplantısı, Hilton Garden Inn İstanbul Golden Horn Hotel’de düzenlendi.

 

Haliç’e inandı, Hilton’u getirdi!

Buluşmanın açılış konuşmalarını Hilton Hotel’in yatırımcısı Amplio Yönetim Kurulu Başkanı Alaeddin Babaoğlu ve Turizmden Sorumlu İstanbul Vali Yardımcısı Kazım Tekin gerçekleştirdi.

Açılış konuşmasında Alaeddin Babaoğlu, Turizm Platformu üyelerini ağırlamaktan duydukları mutluluğu paylaşırken, Haliç’e inandıklarını ve Hilton markasını Haliç’e getirerek bölgenin değişimine, sosyal gelişimine kattığı yeniliklerden ve  ticari açıdan canlanmasına sağladığı katkılardan bahsetti. Hilton Garden Inn İstanbul Golden Horn Hotel’in Genel Müdürü Cemal Hoşgül ise Garden Inn konseptindeki otellerin nitelikli hizmet, uygun fiyat ve yüksek kaliteyi bir araya getiren bir yaklaşımının olduğunun önemine değindi.

 

1955 yılında boğaz manzarası ile konumlanan ve İstanbul’daki ilk uluslararası marka olan Hilton’u, yarım asır sonra Haliç’e getiren Amplio, konuklarına Hilton kalitesi ile Haliç manzarasını sunarak bir ilke imza attı.

 

 

 

 

 

  

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI