29 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaManşetNef, Saint Marks Place ile New York’a yepyeni bir yaşam getiriyor..

Nef, Saint Marks Place ile New York’a yepyeni bir yaşam getiriyor..

Nef, New York projesi Saint Marks Place’i 21 ocakta 595.000 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sundu.

Avdoo & Partners ortaklığında 210 milyon dola yatırım bedeliyle geliştirilen 12 katlı proje Brooklyn’in en gözde caddesi olan 4. Cadde üzerinde yer alıyor. Nef’in patentli“Foldhome” konseptinin Amerika’daki temsilcisi olacak projenin teslimi 2021 yılının son çeyreğinde gerçekleşecek.

Boerum Hill’de yer alan ve Brooklyn denildiğinde ilk akla gelen Park Slope, Gowanus, Fort Greene, Cobble Hill ve Downtown Brooklyn’in de tam ortasında bulunan Saint Marks Place projesi stüdyodan 4+1’e farklı kat planlarında 100 rezidans daireden oluşuyor.

Proje, Brooklyn’in önemli ulaşım durakları olan ve 9 metro hattının kesişiminde yer alan Atlantic Avenue ve Barclays Center istasyonlarına 3 dakika yürüme mesafesinde konumlanıyor. Manhattan Central Park’a ulaşmak ise metroyla sadece 10 dakikalık bir zaman alıyor.

Projede yüzde 10 peşinatla ev sahibi olmak mümkün. Kalan yüzde 90 ödemenin büyük kısmı da teslimde 30 yıl vadeli kredi kullanılarak yapılabiliyor. Düşük kredi faizi ve 30 yıla varan vade imkanı nedeniyle yatırımcı, teslimden itibaren evini de kiraya vererek ayda sadece 399 dolar ödeyerek ev sahibi olabiliyor.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI