30 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaManşetEmlak Konut doğrudan satışını yaptığı projelerinde yeni ödeme sistemi başlattı

Emlak Konut doğrudan satışını yaptığı projelerinde yeni ödeme sistemi başlattı

Emlak Konut Bizim Mahalle Semt Bahçekent ,Köy Zekeriyaköy, Başkent Emlak Konutları, Niğde Emlak Konutları,Gebze Emlak Konutları, Emlak Konut Florya Evleri projelerinde %5 peşinatlı, ödemelerin Emlak Konut'a yapıldığı 120 ay vadeli yeni bir ödeme kampanyasına başladı.

Emlak Konut’un Bizim Mahalle, Semt Bahçekent, Köy Zekeriyaköy, Başkent Emlak Konutları, Niğde Emlak Konutları ,Gebze Emlak Konutları, Emlak Konut Florya Evleri gibi doğrudan satışını yaptığı projelerinde başlattığı yeni ödeme sisteminde ödemeler arada banka olmadan Emlak Konut’a yapılıyor. Yeni  kampanya dahilindeki projeden konut yada ticari satın alan ödemeleri %5 peşinat, %15 13. ayda ara ödeme (Projeye göre değişiyor) kalan bakiyeyi 120 ay 0.79 faiz vade farkı ile ödeyebiliyor. Projeye göre Peşin allımlarda indirim, peşinat ve ara ödemeler değişlikliklik gösterebiliyor. Kampanya dahilinde Emlak Konut’un doğrudan  satışını yaptığı  projeler yer alıyor. Detaylı bilgi için 4443655 telefon numarasını arayıp ilgilendiğiniz proje için randevu alabilirsiniz.

Kampanya dahilinde yer alan  projeler Bizim Mahalle, Semt Bahçekent ve Köy, Başkent Emlak Konutları ve Niğde Emlak Konutları, Gebze Emlak Konutları, Emlak Konut Florya Evleri projelerinin detayları haberimizde.

Bizim Mahalle / Halkalı

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı olan Emlak Konut GYO tarafından Halkalı Millet Bahçesine komşu konumda, İstanbul‘un Küçükçekmece ilçesinde geliştirilen Bizim Mahalle projesinin 1. etabı 1+1, 2+1, 3+1,3+1 dubleks ve 4+1 kat planlarında 569 konut ve 107 ticari üniteden meydana geliyor.

Peşin alımlarda %15 indirim

Emlak Konut Bizim Mahalle sunduğu imkanların yanında merkezi konumuyla da hayatınızı daha konforlu hale getirecek. Halkalı Millet Bahçesi’ne komşu, E-5, TEM, Halkalı-Gebze tren hattı, hastane ve AVM gibi yerlere yakın konumuyla İstanbul’da rahat ve ayrıcalıklı bir yaşamla sizleri buluşturacak.

Semt Bahçekent/Başakşehir

Semt Bahçekent, İstanbul’un gelişen yüzü ve yatırımın yeni gözdesi Bahçekent’te yer alıyor. Emlak Konut güvencesiyle en ince detayına kadar özenle tasarlanan Semt Bahçekent; 779 konut, keyifle alışveriş yapacağınız 53 ticari alan, modern mimarisi, sosyal tesisleri, çocuk oyun alanları ve suyun huzur verici etkisinin kullanıldığı keyifle vakit geçireceğiniz yemyeşil peyzaj alanlarıyla adına yakışır bir proje.Projedeki konutlar  1+1, 2+1, 3+1, 4+1 şeklinde tasarlanmış.

Yeni projelerle hızla gelişen Bahçekent; Bahçeşehir’e komşu konumu, TEM Otoyolu, İstanbul Havalimanı ve 3.Çevreyolu bağlantı yollarına yakınlığı, Hayat Park’a komşu konumu sayesinde şehri ve doğayı yaşamınızın merkezine taşıyor. Bu büyük projede yaşarken şehrin her noktasına kolayca ulaşabilir, şehrin içinde gürültüsüz ve huzurlu bir yaşama kavuşabilirsiniz. Çünkü Semt Bahçekent, İstanbul Havalimanı ile dünyaya, bağlantı yolları ile İstanbul’a, dev şehir parkına komşu konumuyla da ferah bir yaşama kapılarını açıyor.

Yepyeni bir Yatırım

Ataşehir ve Kayaşehir bölgeleri gibi bir diğer uydu kent olan Hoşdere bölgesinde yer alan Semt Bahçekent’in sunduğu fırsatlarla yaşamınız değer kazanarak yükseliyor!​ Emlak Konut güvencesi ve kalitesiyle yükselen Semt Bahçekent, planlı ve hızlı gelişen bir bölgede yer alıyor. Tüm şehre ulaşım kolaylığıyla yatırımınızı hızla kazanca çeviriyor. Doğal güzelliklerin yer aldığı Hoşdere Millet Bahçesi’ne yakınlığının yanı sıra eğitim, sağlık ve sosyal olanaklarıyla sadece yatırımınıza değil, hayatınıza da her açıdan değer katıyor.

Yepyeni bir sosyal hayat!

Semt Bahçekent’in sosyal imkânları arasında fitness salonu, sauna ve üstü açılabilir yüzme havuzu yer alıyor.​ Sosyal olanaklarıyla farklılaşan bu büyük projenin çocuklar için tasarlanan oyun alanlarında çocuklarınızla birlikte siz de çocuk olacak, spor tesislerinde günün yorgunluğunu atarken, havuzunda serinlemenin keyfini yaşayacaksınız.​ Günlük ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz ticari alanların olduğu caddesiyle de hayattan daha çok tat alacaksınız.

 

Köy /Zekeriyaköy

Siyahkalem’in Emlak Konut GYO A.Ş güvencesiyle İstanbul Zekeriyaköy’de 467 bin metrekare alan üzerinde gerçekleştirdiği proje, dünyaca tanınmış ve pek çok ödül sahibi İngiliz mimari grup Hopkins Architects tarafından tasarlandı. Bir köy gibi yalın, şehir kadar şık; sıcacık bir yuva olan KÖY Zekeriyaköy’de 1+1’den 6+1 ‘e kadar çeşitli tip ve büyüklüklerde konut seçenekleri mevcut. Proje genelinde toplam 3 etapta yaklaşık 1.167 konut ve yaklaşık 15.000 m2 bir alanda yeme, içme, eğlence ve alıveriş imkanları sunan, ÇarşıKÖY ve 118.000 m2 doğal koruluk alan yer almaktadır. Projede ağırlıklı olarak 3+1 tipteki; 195 m2 brüt çift dubleksler yer almaktadır.

Başkent Emlak Konutları /Ankara

Ankara’nın kalbi Çankaya Oran’da Turan Güneş Bulvarı ve Doğu Kent caddesinin kesişim noktasında sizi ve ailenizi mutlu bir yaşama kavuşturmak için yükselen Başkent Emlak Konutları, yanı başındaki şehir hayatıyla birlikte evinizden içeri giren doğayı bir arada yaşayabilmenin ayrıcalığını sunuyor. Sizin ve ailenizin mutluluğunu odağına alan Başkent Emlak Konutları, çiçeklerle çevrili peyzajı içindeki yemyeşil doğası ve 48.000 m2’lik park alanıyla sakinlerine, huzurlu bir hayat sunuyor. Yetişkinlere ve çocuklara özel kapalı yüzme havuzları, fitness salonları, saunası, hamamı, okulu, camisi, spor alanları, restoranları, mağazaları ve daha birçok faaliyet alanı Başkent Emlak Konutları’nda siz ve sevdiklerinize sunuluyor. Başkent Emlak Konutları 1+1’den 4+1’e farklı daire tipleriyle tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak konforlu bir yaşam ve değerli bir yatırımın kapılarını aralıyor.

Niğde Emlak Konutları /Niğde 

349 daire ve 16 mağazadan oluşan, merkezi lokasyona sahip Niğde Emlak Konutları’nda, modern yaşamın tüm olanakları ihtiyaçlarınızı karşılayacak şekilde siz ve sevdikleriniz için tasarlandı. 7/24 güvenlik hizmeti, açık kapalı otoparkı, yürüyüş yolları, kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sosyal alanları ve ferah peyzajıyla seçkin yaşamın tüm olanakları Emlak Konut güvencesiyle sizleri bekliyor.Yemyeşil bir peyzaj, özel rekreasyon oturma ve oyun alanları, süs havuzları, sosyal imkanları ile ayrıcalıklı yaşamın kapıları siz ve sevdikleriniz için aralanıyor. Bor Caddesi üzerinde yükselen ve lokasyonuyla göz önüne çıkan Niğde Emlak Konutları, Şehir Merkezi, Hastane, Üniversite gibi alanlara sadece 5 dakika uzaklıkta konumlanıyor. Geleneksel aile yaşamı ve komşuluğun öne çıktığı Niğde Emlak Konutları’nda, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri ile farklı metrekarelerde istediğiniz büyüklükte konforlu evlere ve ayrıcalıklı yaşama sahip olabilirsiniz. Proje teslim edildi.

İletişim:

WEB www.emlakkonut.com.tr

Tel 4443655

 

PROJE BİLGİ FORMU

Ayla Özer
Ayla Özer
1969'da Bursa'da doğdu. Evli ve bir kız çocuk sahibi. İlk, orta ve lise eğitimini İnegöl Lisesinde tamamladıktan sonra Uludağ Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümünnden mezun oldu. Öğrencilik yıllarında Bursa'da Barışçı Ajansta müşteri temsilcisi olarak başladığı iş hayatına 1992 yılında Sabah Gazetesi Reklam Satış, TGRT Televizyonu Reklam Müdürlüğü, Vatan Gazetesi Reklam Direktörlüğü olarak devam etti. 2011'de emlakdream.com'uu kuran Ayla Özer halen emlakdream.com'un Yayın Yönetmenidir.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI