30 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaProjelerBaşkent Emlak Konutlarında 120 aya varan vade imkanı

Başkent Emlak Konutlarında 120 aya varan vade imkanı

Emlak Konut GYO tarafından hayata geçirilen Başkent Emlak Konutlarında 120 aya varan vade imkanı sunuluyor.

Başkent Emlak Konutları projesi Kızılay Meydanına 5,5 kilometre uzakta, Turan Güneş ve Doğukent bulvarının kesişim noktasında inşa ediliyor. Projede açık teraslar ve balkonlar ile 2+1’den 4+1’e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.

Başkent Emlak Konutlarında 3 cami, ilkokul, sağlık tesisi, restoran, kafe, sosyal merkez, kapalı yüzme havuzu, hobi odaları, fitness merkezi, bisiklet parkuru gibi sosyal alanlar bulunuyor.

Projede ödeme seçenekleri

Projede konutların tamamının peşin ödenmesi durumunda yüzde 30 indirim yapılıyor. Ayrıca, yüzde 50 peşin ödemede yüzde 25 indirim, geri kalan tutar için TÜFE tutarında 120 aya kadar vadelendirme yapılıyor.

Bunun yanında yüzde 40 peşin ödemede yüzde 20, yüzde 30 peşin ödemede yüzde 15, indirim, yüzde 25 nakit ödemede yüzde 10 indirim, geri kalan tutar için de yine 120 aya kadar vade imkanı sunuluyor.

TÜFELİ satışlarda geçerli olmak üzere vadelendirilen tutarlara ise her altı ayda bir (her senenin 1. ve 7. Ayında) Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan Tüketici Fiyat Endeksi oranı üzerinde yüzde 10’u geçmemesi şartıyla artış yapılıyor.

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI