29 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaSektörden HaberlerOsmaniye'nin artık "Masal Parkı" var

Osmaniye’nin artık “Masal Parkı” var

Osmaniye'de açılışı gerçekleştirilen Masal Park sadece Osmaniyelilerin değil yakın çevre illerden vatandaşlarımızdan da yoğun ilgi görecek.

Outdoor Factory tarafından 100 milyon TL yatırım değeriyle Osmaniye’de 35 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilen oyun ve eğlence merkezi Masal Park 15 ocakta Milliyetçi Hareket Partisi’nin Osmaniyeli olan Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Belediye Başkanı Kadir Kara, Outdoor Factory yetkilileri ve çok sayıda davetlinin katıldığı törenle açıldı.

Masal Parkı Osmaniye’nin ekonomisine katkı sağlayacak

Törende bir konuşa yapan Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara parka sadece Osmaniyelilerin değil; başta Adana, Kahramanmaraş ve İskenderun olmak üzere tüm bölge vilayetlerinde yaşayan yurttaşlarımızın büyük ilgi göstermesini beklediklerini söyleyerek parkın 2 yıl süren yapım aşamasında bile bölge ekonomisine canlılık kazandırdığını açıklayarak parkın tüm bölgeden yılda 2 milyon ziyaretçi çekmesini beklediklerini ifade ederek bundan Osmaniye ekonomisinin olumlu etkilenmesini beklediklerini dile getirdi.

Disneyland Osmaniye’ye geldi

Eğlence sektörünün dünya markalarından Disneyland’ı akıllara getiren eğlence merkezini Osmaniye’ye getiren Masal Park’ta çocuklar için de büyük sürprizler var. 2 interaktif su oyunu alanı, Yörük Çadırı adı verilen dev dijital oyun alanı, 2 dev tırmanma oyun alanı, 1 amfi tiyatro ve yen boyutlu sinema alanı da yer alıyor. Toplam 15 ünitenin 1200 kapasite ile çalıştığı parkın giriş ücreti 10 TL.

Türk masallarının 11 farklı kahramanının dev heykellerinin ziyaretçileri karşıladığı parkta, Nuh’un Gemisi, Anadolu Rüyası, Galata Serbest Düşüş Kalesi, Van Gölü Canavarı Roller Coaster, Pamukkale Splash Su Oyunu, Karadeniz bot gezintisi gibi oyunlar ülkemizin kültürel ve doğal güzelliklerinden esinlenerek hazırlanmış.

Masal Parkı’nda ayrıca 24 adet tematik dükkandan meydana gelen bir de alışveriş çarşısı var.

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI