30 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaSektörden HaberlerSistem 9 Medya Amerika’dan iki dünya üçüncülüğüyle döndü

Sistem 9 Medya Amerika’dan iki dünya üçüncülüğüyle döndü

 

 

Teknoloji dünyasının Oscar’ı olarak bilinen Apex Ödülleri’nde; Sistem 9 Medya biri en iyi içerik diğeri en iyi sistem yönetimi olmak üzere iki ayrı kategoride dünya üçüncüsü oldu. Las Vegas’ta düzenlenen törende, dereceye giren tek Türk firma olan Sistem 9 Medya adına ödülü Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Akın aldı.

            Dünya dijital endüstrisinin kalbi geçtiğimiz günlerde Las Vegas’ta gerçekleştirilen Digital Signage Expo’da attı. 200’den fazla uluslararası firmanın ve 3 binden fazla ziyaretçinin katıldığı fuarda Türkiye’yi temsil eden tek firma Sistem 9 Medya oldu. Sistem 9 Medya; fuar kapsamında her yıl geleneksel olarak düzenlenen Apex Ödülleri’nde de 2 kategoride birden dünya üçüncülüğüne değer görüldü.

 “Digital Signage” alanında dünyanın en prestijli ödülleri olarak kabul gören Apex Ödülleri’nde; 18 ülkeden uluslararası standartlarda rüştünü ispatlamış 81 firma yarıştı. Türkiye’de Digital Signage alanında yaptığı çalışmalarla sektöre öncülük eden Sistem 9 Medya, biri proje yönetimi diğeri içerik olmak üzere 2 büyük ödüle değer görülen ilk ve tek Türk firma oldu.

CTV projesi büyük ödülü getirdi

Tek bir merkezden yönettiği içerik ve 10 binden fazla ekranda kurduğu kurumsal TV sistemleri ile hedeflerine yönelik çözümler sunan Sistem 9 Medya; bu uluslararası ödüle CTV projesiyle hak kazandı. CTV, Sistem 9 Medya tarafından yalnızca kuaförlerde uygulanan kapalı devre yayıncılığın adı. Bugün 1324 kuaför noktasında sadece içerik yönetimiyle değil reklam mecrası fırsatı da yaratarak ilgi gören bir televizyon sistemi. 

Apex Büyük Ödülü’nü Las Vegas’ta düzenlenen törende alan Sistem 9 Medya Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Akın şunları söyledi; ‘‘Bir Türk firması olarak dünyanın teknoloji alanındaki en prestijli ödüllerinden birine değer görülmek bizim için büyük gurur. Digital Signage alanında müşterilerimize sunduğumuz hedef odaklı yaratıcı çözümlerimizin dünya standartlarında olduğunu dünyaya ilan etmiş olduk. Geçtiğimiz günlerde aldığımız ISO 9001 ve ISO 27001 belgeleri de sektörümüzde büyük anlam taşıyor ve bu ödülü destekliyor. Sistem 9 Medya olarak aldığımız bu ödül ve belgeler; Türkiye olarak teknolojide de dünyayla yarıştığımızın göstergesi. Umuyoruz ki bu kazanımlar; bizde de sektörün gelişimine ve hizmet kalitesinin yükselmesine katkıda bulunsun.’’

Bilgi ve fotoğraflara DSE (Digital Signage Expo) internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

http://www.digitalsignageexpo.net/

http://www.digitalsignageconnection.com/dse-2012-announces-2012-apex-award-winners-dse2012-146

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI