29 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaSektörden HaberlerKütahya Seramik 2015 yol haritasını hazır!

Kütahya Seramik 2015 yol haritasını hazır!

 

NG Kütahya Seramik “Yükselen Değerler” toplantısı kapsamında Türkiye’nin dört bir yanındaki bayi ve iş ortaklarıyla bir araya geldi.
 
16-19 Aralık tarihlerinde NG Güral Afyon Otel’de gerçekleşen toplantıda NG Kütahya Seramik Porselen Turizm A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, markanın yurtiçi ve yurtdışında önemli hedeflere koştuğunu, ülkemizin seramik sektöründe liderlerden biri olmak değil, liderlik hedefiyle hareket ettiğini söyledi. Başarılı bayi ve iş ortaklarının ödüllendirildiği “Yükselen Değerler” toplantısı Özcan Deniz’in özel konseriyle sonlandı.
 
Seramik sektörünün öncü markalarından NG Kütahya Seramik, 16-19 Aralık tarihleri arasında Türkiye’nin dört bir yanındaki bayileri ve iş ortaklarıyla bir araya geldi. Bu yılki NG Kütahya “Yükselen Değerler Toplantısı”, görkemli bir organizasyonla NG Güral Afyon Otel’de gerçekleşti. Toplantıda markanın önümüzdeki 3 yıla yönelik hedeflerini de açıkladı.
 
NG Kütahya Seramik bayi toplantısının açılış konuşmasını NG Kütahya Seramik Porselen Turizm A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral yaptı. Toplantıda ayrıca THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Hamdi Topçu ile THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkan Vekili Prof. Dr. Cemal Şanlı, THY’nin başarı öyküsünü anlattı.
 
Erkan Güral: “2015 yılında, ülkemiz seramik sektöründe liderlerden biri olmak değil, liderlik hedefiyle hareket ediyoruz.”
 
Türkiye’deki yaygın bayi ağıyla sektörün başrol oyuncuları arasında olduklarını belirten Erkan Güral konuşmasında şunları söyledi: “Türkiye büyürken ve ülke ekonomisi gelişirken, sadece seramik sektöründe değil tüm sektörlerde bir rekabet yarışı yaşanıyor. Bu yarışta hedef, lider olmak. NG Kütahya Seramik olarak yüksek hedeflerimiz var. Önümüzdeki 3 yıl için bayilerimiz ve iş ortaklarımız ile birlikte detaylı bir planlama yapıyoruz. 2015 yılında, ülkemiz seramik sektöründe liderlerden biri olmak değil, liderlik hedefiyle hareket ediyoruz. Gerçekleştirdiğimiz bu toplantının bizim için bir milat olacağına inanıyorum. Büyük düşünmenin getirdiği sorumluluklar paralelinde, 2015’e giden yolda bayilerimiz ve iş ortaklarımızla birlikte hiç yorulmadan ilerleyeceğiz.”
 
“Türkiye’nin dört bir yanındaki bayilerimiz ve iş ortaklarımız aracılığıyla müşterilerimizin daima yanında oluyor ve onlara en nitelikli ürün ve hizmetleri sunuyoruz. Onlarla birlikte çok önemli başarılara imza atıyoruz. 2012 yılında 55 showroom açtık, 27.280 metrekare teşhir alanı hayata geçirdik. 2013’ten itibaren daha da hızlanacak ve hem sektörümüze hem de ülke ekonomisine katkı yapmaya devam edeceğiz.”
 
Ece Vahapoğlu ve Sema Güral Sürmeli’den özel programlar
 
Ece Vahapoğlu, etkinliğin sunuculuğunu üstlenmesinin yanı sıra 17 Aralık Pazartesi günü bayanlara yönelik, “60 Dakikada Sağlıklı Yaşam” semineri gerçekleştirildi. Vahapoğlu sağlıklı yaşam, spor ve beslenme konusunda katılımcılara önemli bilgiler verdi.
 
Vahapoğlu, NG Kütahya Seramik Porselen Turizm A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Sema Güral Sürmeli ile birlikte NG Kütahya Porselen’in ürettiği ‘Porflame’ porselen tencerelerde yemekler yaptı. Öğle yemeği sonrasında da ‘Porflame’ cezvelerde pişirilen kahveler konuklara ikram edildi.
 
“Yükselen Değerler” toplantısı özel gala gecesiyle sonlandı. Gecenin konuğu Özcan Deniz, sevilen şarkılarından oluşan repertuarıyla NG Kütahya Seramik bayilerine özel bir müzik şöleni sundu.
 
Başarılı bayi ve iş ortakları ödüllendirildi
 
NG Kütahya Seramik, Yükselen Değerler toplantısında başarılı bayi ve iş ortaklarını ödüllendirdi. Adana, Ankara, Anadolu, Avrupa, İzmir, Samsun, Antalya, Bursa ve Diyarbakır olmak üzere dokuz farklı bölgedeki bayi ve iş ortaklarına ciro ödülleri verilirken, Türkiye Ciro Ödülleri ve Türkiye Metrekare Ödülü de sahiplerini buldu. 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI