30 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaEditörün SeçtikleriBahçeli evlerin uzmanından yeni proje: Asmalı Bahçe Şehir

Bahçeli evlerin uzmanından yeni proje: Asmalı Bahçe Şehir

Bugüne kadar çok sayıda bahçeli ev projesini hayata geçiren Dekar Gayrimenkul; Demiröz Grup'la birlikte geliştireceği yeni projeleri Asmalı Bahçe Şehir'i lansman satışlarına sundu.

Bahçeli ev projelerinin deneyimli firması Dekar Gayrimenkul ile Demiröz Grup ortaklığında Bahçeşehir’de projelendirilen Asmalı Bahçe Şehir projesi 27 eylülde gerçekleştirilen basın toplantısıyla sektör temsilcilerine ve yatırımcılara tanıtılmasının ardından 4 bin 400 TL’den başlayan metrekare satış fiyatlarıyla lansman satışlarına sunuldu.

91 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde 600 milyon TL’lik yatırım değeriyle 6 etap halinde projelendirilen Asmalı Bahçe Şehir; büyüklükleri 93 – 214 metrekare arasında değişen 443’ü bahçeli ev, 56’sı daire olmak üzere 499 konut ile 48 ticari mağazadan meydana geliyor. İlk etapta teslimlerin temmuz 2018’de başlayacağı projenin tamamının 2020 yılı içinde tamamlanması planlanıyor.

Asmalı Bahçe Şehir’de satış fiyatları ve ödeme planı

2+1 planındaki konutların ön talep toplama sürecinde satılarak bittiği projede 3+1’ler 1.013.800 TL’den, 4+1 konutlar ise 1.210.400 TL’den başlayan peşin fiyatlarla satışa sunuldu.

Projeden peşin ve banka kredili alımlarda lansman süreciyle sınırlı olmak üzere yüzde 20 indirim uygulanan projeden yatırım yapmak isteyenler için yüzde 5 peşinat ve bakiyenin teslimden sonra ödenmesi imkânı da bulunuyor.

Asmalı Bahçe Şehir’de sosyal donatılar

1800 metrekare büyüklüğünde inşa edilecek sosyal tesis alanında 1’i açık 1’i de kapalı olmak üzere 2 yüzme havuzu, sauna, buhar odaları, fitness, mini kulüp ve kafe proje sakinlerine hizmet verecek. Sosyal tesis dışında da ayrıca yarı olimpik ölçülerde bir yüzme havuzu inşa edilecek olan projede bir park, yürüyüş ve bisiklet yolları, seyir tepesi, 2 adet tenis kortu, 2 adet çocuk parkı, 1 adet basketbol ve voleybol sahası ile evcil hayvanlar için gezdirme ve manej alanı yapılacak.

Asmalı Bahçe Şehir Nerede?

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI