23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaSektörden Haberler2. Expo Turkey by Qatar başladı

2. Expo Turkey by Qatar başladı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (MÜSİAD) ana partnerliğini üstlendiği, Medya City tarafından organize edilen ve 112 Türk firmasının katıldığı 2. Expo Turkey by Qatar, Katar'ın başkenti Doha'da kapılarını açtı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) ana partnerliğini üstlendiği, Medya City tarafından organize edilen ve 112 Türk firmasının katıldığı 2. Expo Turkey by Qatar, Katar’ın başkenti Doha’da kapılarını açtı.

Doha Exhibition and Convention Center’da (DECC) düzenlenen fuarın açılışına, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ve Katar Ekonomi ve Ticaret Bakanı Şeyh Ahmed bin Casim bin Muhammed Al Sani’nin yanı sıra yanı sıra Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, Medya City Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kurt da katıldı.

İlk günde bin 600 görüşme yapıldı

Fuarın ilk gününde bin 600’den fazla iş görüşmesi gerçekleştirilirken, 60 milyon dolarlık ihracat anlaşmasına imza atıldı.

Başta gayrimenkul olmak üzere inşaat, mobilya, makine, yapı malzemeleri, lojistik, bilgi teknolojileri, gıda ve sağlık turizmi sektörlerinin öncü şirketlerinin yer aldığı fuara Emlak Konut GYO, Çaykur, Tekfen, Artaş İnşaat, Teknik Yapı, Sinpaş, Türksat, Katmerciler ve Çilek Mobilya gibi sektörlerinin öncüsü şirketler başta olmak üzere toplamda 112 Türk şirketi katılıyor.

Fuar yarın sona erecek.

Kaynak: AA

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI