24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaKonut ProjeleriYurt çapında emlakta eğitim seferberliği başlatıldı

Yurt çapında emlakta eğitim seferberliği başlatıldı

Emlak seferberliği ile ilgili görüşlerini aldığımız Hilmi IŞIKÖREN “Emlak tüketicisi neredeyse emlak işindeki kişi de oraya gitmeli. Bugün herkes internette, o halde emlak profesyonelleri de dijital dünyada var olmak zorunda. Dijital dünyada insanlarla bağ kurup gerçek hayatta onlara dokunarak işimizde fark yaratmanın yöntemlerini bilmeden kazanmak artık mümkün değil. Emlak işin doğrularını sektör oyuncularıyla paylaşmak ve onlara farklı bakış açıları kazandırmak amacıyla Türkiye genelinde Emlak Seferberliği başlattık. Değişen piyasa koşullarına göre emlak işinin yeni stratejileri ve formüllerini bu seminer dizisi ile paylaşacağız.” dedi. 

ilan.com.tr ‘nin Pazarlama Direktörü Şerif Nadi Varlı ise, “TEMFED ile yaptığımız anlaşmayla Federasyona bağlı tüm oda ve dernekler üzerinden üyeleri bilinçlendirmektir. Üye olmayan emlakçıların oda ve derneklere bağlılığını arttırmak, haksız rekabet yaratan vasıfsız emlakçıları engellemek ve emlakta doğru iş yapma yöntemlerini bir dizi eğitim programıyla kazandırmak arzusundayız. TEMFED Genel Başkanı Sn. Haci Ali Taylan’ın liderliği ve Sn. Hilmi Işıkören’in sektörel deneyimiyle başlattığımız proje ülke çapında devam edecek.” dedi.

İlkini 12 Aralık 2014’de Trabzon’da başlattığımız 300’ü aşkın bir katılımla gerçekleştirilen ‘Dijital Dünyada Emlakta Başarının Sırları’ adlı etkinlik programının ikincisi İstanbul’da yapılacak. 24 Aralık Çarşamba günü saat 09:00’da www.ilan.com.tr genel merkezinin de bulunduğu iTower Plaza’da gerçekleştirilecek olan etkinliğe İstanbul’daki tüm emlak ofis sahipleri ücretsiz katılabilecekler.

DETAYLI BİLGİ ALMAK İÇİN TIKLAYABİLİRSİNİZ

 

 

 

 

 

 

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI